20.12.2016,  21:24:21 | 1 comentariu | 1197 vizualizari
Rămâne cum s-a stabilit / 27 decembrie 2016 – termen în insolvenţa CEH
de Mihaela PETROŞAN
După ce Tribunalul Hunedoara a decis luni, 19 decembrie 2016, ca procesul în ceea ce priveşte insolvenţa Complexului Energetic Hunedoara (CEH) să aibă loc pe 27 decembrie 2016, marţi, mai mulţi lideri sindicali au protestat spontan (?!) în faţa sediilor Tribunalului Hunedoara şi Prefecturii din Deva.
 
„Instanţa a respins cererea de preschimbare a termenului de judecată formulată de către debitoarea C.E.H. SA. Menţine termenul de judecată acordat la data de 27 decembrie 2016”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara se poate depune apel în termen de 30 de zile de la comunicare. 
Sindicaliştii care au protestat în faţa sediilor Tribunalului Hunedoara şi Prefecturii din Deva consideră că termenul stabilit pe 27 decembrie va face ca activitatea complexului energetic să se blocheze. Aceştia susţin în mod eronat că intrarea în insolvenţă este singura care mai poate salva complexul energetic. 
Reamintim că CEH a solicitat intrarea în insolvenţă pentru a treia oară în acest an, datoriile companiei fiind de peste 1,5 miliarde de lei către diverşi furnizori. 
 
N.R. Dacă pe Melczer (directorul general CEH) şi pe Nica (director general adjunct CEH)  i-ar fi interesat cu adevărat problemele CEH, s-ar fi putut deplasa până la Tribunalul Hunedoara. Care merită felicitat că nu a fost timorat de nişte băieţi trădaţi de şeful lor Nica. Împotriva trădătorului de Nica Petre când veţi avea sânge în instalaţie să protestaţi, băieţi? Când veţi cere public ieşirea la pensie a lui Nica Petre? A, nu puteţi că şi voi trebuie să coborâţi „Muntele” la pensie? Până atunci, băieţi, luaţi lecţii de sindicalism veritabil, în folosul oamenilor, de la Adrian Jurca. A învăţa nu-i o ruşine…

Comentarii articol (1 )

#1 Dan21.12.2016,  11:22:47
Da si pana atunci din ce platesc materia prima ncesara desfasurarii activitatii? deja au inchis termoficarea la Paroseni,sarbatori fericite in frig.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter