22.12.2016,  19:56:50 | 0 comentarii | 589 vizualizari
La Şcoala din Jieţ, un spectacol mare, cât o zi de sărbătoare!
de Alina PIPAN

Miercuri, 21 decembrie, la ora 17 şcoala de la Jieţ, care are o mână de copii şi doar câteva cadre didactice, a reuşit să strângă la spectacolul de Crăciun 60  de copiii pe scena mică, improvizată în sala de clasă. Şcoala nu are 60 de copii, dacă ar fi aşa, ar fi mare lucru. Dar a lansat o invitaţiei celorlaţi elevi de la şcolile ce aparţin de Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi Petrila.  Fiecare grup de elevi a pregătit astfel un mic program artistic, pe care l-a pus în scenă cu colegii lor de la Jieţ, 9 la număr, toţi pitici, timizi, dar cu sufletul cât o zi de sărbătoare, păstoriţi cu toată dragostea de învăţătoarea Oana Fişter.

Spectacolul de Craciun a avut o temă care face referire la esenţa acestei zi de săbătoare creştină:  "Astăzi s-a născut Hristos!" Au fost prezentate o scenetă cu naşterea lui Isus, un  amplu program de colinde cu chitări, dansuri tradiţionale.

Nici publicul nu a fost unul oarecare. Copiii au fost aplaudaţi de primarul Vasile Jurca, de profesori universitari, foste cadre didactice ale şcolii, părinţi, bunici, directori. Invitaţii au plecat toţi acasă cu câte un suvenir de Crăciun, nu doar cu inima plină de bucurie. Bineînţeles, şi cei mici au fost răsplătiţi, cum este obiceiul. Iar nouă ni se pare acest obicei al şcolii din Jieţ, de a se face remarcaţi şi aplaudaţi, unul de bun augur, care trebuie continuat. Sincere felicitări!Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter