04.01.2017,  19:28:06 | 0 comentarii | 1053 vizualizari
La Vulcan / Mai toată lumea ar fi plecat de pe bulevard imediat după miezul nopţii, dacă nu ar fi fost Rică Moroşanu’
de Gheorghe OLTEANU
Nu pot să-mi dau seama nici acum cu ce a fost „mai” special, la Vulcan, revelionul de pe bulevard din acest an faţa de cele de până acum? Când s-a votat, cu majoritatea consilierilor PSD, majorarea cu 15.000 de lei a bugetului destinat acestei activităţi, s-a specificat, ca să nu se creadă altceva, că banii sunt necesari, pentru că vor fi invitaţi cântăreţi care îi vor da pe spate pe vulcănenii ieşiţi în stradă.
 
Cel mai cel a
fost, negreşit, focul de artificii ce a urmat după miezul nopţii. Ca întotdeauna lumea l-a urmărit vădit cu satisfacţie. Puzderia de stele şi de culori care a invadat cerul, forma şi modul de desfăşurare a luminilor au demonstrat că „bombele” au fost manevrate cu mare meşteşug. În rest, faptul că au fost sticle cu şampanie vidate de conţinut şi, apoi, făcute ţăndări în contact cu asfaltul nu e o noutate. Apoi, nu prea-mi vine să cred că ar fi existat careva între vulcănenii prezenţi pe bulevard care să fi reţinut ceva din spusele unuia de la primărie înainte ca acul mare al ceasornicului din turnul primăriei să-l fi acoperit pe cel mic.
 
Programul artistic,
ca să-i spun aşa, nu a justificat cu nimic pomparea suplimentară a celor o sută cincizeci de milioane de lei vechi. Imediat după jocul de artificii, grupuri-grupuri, oamenii au plecat care încotro. Cei rămaşi, cam cincizeci la număr, s-au prins în horă şi au jucat după cum le cânta Rică Moroşanu’. Un maramureşan fără ceteră - dar îmbrăcat în straiele de acasă de la el, invitat, cel mai probabil, de către primar -, dar cu „negativ” care rula pe laptopul din spatele scenei. Rică ăsta a reuşit să-i mai ţină pe oameni încă vreo patruzeci şi ceva de minute după intrarea în 2017. Lui sau bucureşteanului să-i fi fost destinată partea grasă a leului?


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter