05.01.2017,  08:36:37 | 4 comentarii | 775 vizualizari
O victorie de etapă a Sindicatului „Noroc Bun” / Procesul insolvenţei nu poate începe mai repede de 19 ianuarie
de Marian BOBOC

Întrucât unii creditorii au solicitat instanţei amânarea judecării cererii Sindicatului „Noroc Bun” de a fi parte în procesul insolvenţei, Curtea de Apel Alba Iulia a fost de acord, fixând un nou termen de judecată pe 19 ianuarie. Abia după judecarea cererii depuse de Sindicatul „Noroc Bun” (care se poate întâmpla pe 19 ianuarie sau nu se poate întâmpla atunci; care poate să decidă acceptarea ca parte în proces a Sindicatului „Noroc Bun”, sau poate să respingă cererea), Tribunalul Hunedoara va începe judecare procesului insolvenţei CEH, putând să decidă intrarea în insolvenţă sau neintrarea în insolvenţă a CEH.

„Nu ne-am opus cererii unor creditori care au solicitat amânarea judecării cererii noastre, însuşindu-ne termenul propus de instanţă”, ne-a declarat ing. Adrian Jurca, preşedintele Sindicatului „Noroc Bun”.

De notat că atât de tare îi interesează pe incompetenţii din CEH situaţia procesului insolvenţei, încât astăzi dimineaţă nu a fost prezent în sala de judecată de la Curtea de apel Alba Iulia nici un angajat al CEH.

Deci, conducerea CEH are un limbaj dublu. Unul, folosit în comunicatele de presă, în care îşi jumuleşte părul de pe cap şi firele din barbă de grija situaţiei dezastruoase a CEH, şi altul de teren, Nica şi Melczer, vremelnicii conducători ai CEH, absentând la întâlnirea cu instanţele, unde pot să îşi arate preocuparea reală.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (4 )

#1 Dan05.01.2017,  12:22:08
In atentia domnului senator PSD , Cristian Resmerita !!! Victoria vai jiului inseamna salvarea mineritului cat a mai ramas , investiti in cele doua mine EM Livezeni , EM Vulcan , cei 4% cat a mai ramas de investit la Termocentrala Paroseni si schimbarea tevilor de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru a deveni rentabila termoficarea si CEH (valea jiului) .
#2 Adi06.01.2017,  17:13:07
In atentia conducerii PSD, singura solutie pentru salvarea mineritului, este in opinia unanimitatii din Valea Jiului, numirea d-lui Jurca Adrian la conducerea mineritului, minerit care astfel poate deveni rentabil cu investitii minime ... Citeste si da mai departe ... !!!
#3 Gigi08.01.2017,  18:27:26
Care este victoria? În ce consta?
#4 Marian Boboc10.01.2017,  08:58:02
Perfect de acord cu Dan. Propunerea lui Adi trebuie aplicată. Măcar o săptămână. Păi, nu vedeţi că fricoşii ăştia de pesedişti nu au curaj să-i demită pe Nica şi Melczer? Pentru GIGI FRICOSUL : Dacă lucrezi la CEH şi încă mai ai loc de muncă, asta e victoria. Căci dacă CEH e în insolvenţă, urmează falimentul şi lacătul pe întreprindere. Pe urmă, poţi să comentezi cât vrei, pe forum, ca un anonim fricos. Vei avea timp.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter