05.01.2017,  18:09:09 | 0 comentarii | 477 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La foarte puţin timp de la intrarea în legitimitate, / De Crăciun, a sărit în ajutorul celor sărmani
de Gheorghe OLTEANU
Consiliul Consultativ Economic „Valea Jiului” nu este nicidecum un club select, deschis doar somităţilor din domeniul economic. Este, aşa cum se spune şi în statutul său, o entitate constituită, în vederea întăririi legăturilor dintre administratorii de societăţi comerciale, dar şi pentru stoparea eventualelor abuzuri şi presiuni care s-ar putea face asupra acestora.
 
Ideea realizării
consiliului le-a venit câtorva oameni de afaceri din Valea Jiului, grupaţi în jurul domnului Constantin Fulga, acum preşedintele ales al C.C.E. „Valea Jiului”. Asta se întâmpla undeva la mijlocul anului 2015, dar consiliul şi-a început cu adevărat activitatea în ultimele luni ale lui 2016. Atunci când au ieşit actele de la judecătorie şi a putut fi confecţionată şi ştampila. În momentul de faţă, Consiliul Consultativ Economic „Valea Jiului” are 84 de membri, iar structura sa de conducere este formată din preşedinte, vicepreşedinţii Benea Daniel, Ţugulea Catalin, Rus Petru Daniel, Radu Sorin Daniel, Irimie Sabina, Duck Liliana şi secretarul Pascu Viorel. Se înţelege că, în consiliu, este aşteptat oricare om de afaceri din Valea Jiului. Iar – asta trebuie menţionat – calitatea de membri nu implică decât plata lunară a cotizaţiei.
 
În ajunul Crăciunului,
membrii C.C.E. au pregătit cadouri pentru douăzeci şi patru de familii sărmane. Acestea au fost selectate din datele puse la dispoziţie de către serviciile de specialitate din primării. Prima condiţie a fost aceea ca familiile respective să nu fie din cele „abonate” la fel de fel de pomeni, numite pompos ajutoare sociale. Astfel, delegaţia a putut intra în case sărăcăcioase în care poate că nu a păşit vreodată careva de la asistenţa socială. Mai trebuie descrisă, oare, bucuria şi speranţa care se puteau citi pe chipurile necăjiţilor la vederea bunătăţurilor din pachete? Bineînţeles că nu!


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter