09.01.2017,  10:47:08 | 0 comentarii | 707 vizualizari
Din cauza coşurilor de fum necurăţate / Patru incendii în acest weekend
de Alina PIPAN
Echipajele de pompieri au intervenit în intervalul 6–8 ianuarie la 4 incendii  la locuinţe din Petroşani (două),  Deva şi Hunedoara.
 
De asemenea, pompierii au asigurat 14 transporturi de la domiciliu la ambulanţă în Deva, Orăştie, Brad, Hunedoara şi Petroşani. Cauza principală în cazul incendiilor a fost lipsa întreţinerii coşurilor de fum. Intervenţia promptă a pompierilor a determinat limitarea arderilor doar la suprafeţe reduse din acoperiş sau la elemente de construcţie, din lemn, ale caselor.  
Pompierii hunedoreni au executat activităţi de educare şi instruire în domeniul situaţiilor de urgenţă la lăcaşuri de cult din 27 localităţi. De asemenea, pompierii Detaşamentelor Deva, Hunedoara, Orăştie ai Secţiei Ilia şi Gărzilor de Intervenţie Geoagiu, Baru, Lupeni, Râu de Mori au vizitat zeci de gospodării ale populaţiei din 10 localităţi hunedorene pentru a duce mesajul de prevenire al situaţiilor de urgenţă în mijlocul comunităţilor. Pompierii îi încurajează pe hunedoreni, în special pe cei din mediul rural, să cureţe coşurile de evacuare a fumului şi să exploateze corect mijloacele de încălzire şi instalaţiile electrice, acestea fiind principalele cauze generatoare de incendii în gospodării. Echipaje de pompieri ale Detaşamentelor Deva, Orăştie, Petroşani şi Hunedoara, ai Secţiei Ilia şi Staţiei Brad au efectuat misiuni de patrulare, în zona de competenţă, pentru identificarea persoanelor fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute. Şase persoane aflate în situaţii vulnerabile, care prezentau hipotermie, au fost transportate în ultimele 48 de ore la Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor hunedorene.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter