10.01.2017,  18:04:50 | 0 comentarii | 530 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroşani începe anul 2017 cu o premieră
de Ziarul Vaii Jiului
Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18:00 va fi pus în scenă spectacolul „Viaţa e în direct doar aici” de Radu Herjeu.
 
Jurnalistul şi scriitorul Radu Herjeu, cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune,radio şi presa scrisă, revine la Petroşani după ce în noiembrie 2013 aducea pe aceeaşi scenă piesa „Autorul”.
„De 27 de ani în societatea românească şi-a făcut loc cu coatele şi cu dinţii un zeu neîndurător şi sagace: TELEVIZIUNEA! ... Alertă! Şoc! Groază! Breaking News!... O ţară întreagă stă cu sufletul la gură şi cu ochii pe micul ecran să afle – de pe o zi pe alta – ce grozăvii s-au mai întâmplat cu amanta vreunui manelist sau în familia dezorganizată a vreunei vedete făcute peste noapte şi câte kilograme de silicon cară după sine vreo divă.
Cine nu apare <<pe sticlă>> nu există! Dar nici cine n-a văzut ultimele episoade din ultima telenovelă turcească, nu există… Uităm de viaţa noastră şi trăim vieţile altora. Vechiul dicton latin <<pâine şi circ>> s-a transformat în contemporanul <<pâine şi televizor>>. (Televizor cât încape – pâine, mai puţin).
Spectacolul nostru<<Viaţa e în direct doar aici!>> se vrea un semnal de alarmă – tras cu mijloacele comediei – asupra dependenţei societăţii de azi faţă de micul ecran, faţă de manipulare şi comerţ ieftin de senzaţional”, spune Andrei Mihalache – regizor artistic al piesei „Viaţa e în direct doar aici!”
xxx
Duminică, 15 Ianuarie, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul „Vrăjitorul din Oz” în adaptarea lui Dan Mirea.
Preţul biletelor la spectacolele pentru adulţi este de 20 de lei, iar la cele pentru copii - 8 lei. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter