10.01.2017,  18:24:03 | 0 comentarii | 1458 vizualizari
Vulcan / Ger de îngheaţă apa în conducte
de Gheorghe OLTEANU
Lucrătorii de la secţia Ape din Vulcan au fost foarte solicitaţi în cursul zilei de ieri. De la un capăt la altul al localităţii, inclusiv în Paroşeni, au fost lansate apeluri care anunţau îngheţarea apei potabile în conductele de la blocuri.
 
Echipa a răspuns
operativ şi în cazul solicitării făcute de către cineva din scara blocului în care locuiesc. Oamenii au adus cu ei, în afară de sculele trebuincioase, o butelie de aragaz şi un arzător. Numai că acestea din urmă nu le-au prea fost de folos, fiindcă porţiunea de conductă în care îngheţase apa nu era până la apometru, ci undeva, jos, la parter, în casa scării. Ceea ce, de când stau eu aici, nu ţin minte să se fi întâmplat vreodată. Şi stau de când s-a dat în folosinţă blocul acesta termic.
 
Aşa că a fost
nevoie să apelăm la o firmă de construcţii ai cărei muncitori să spargă betonul şi să ajungă la porţiunea de conductă care s-a defectat. Aceştia nu au apărut imediat după ce am sunat. Normal, din moment ce toate echipele erau în mai multe locuri, în vederea remedierii unor probleme identice cu cea de la noi. Patronul mi-a promis că, undeva la orele după amiezii, oamenii lui vor intra şi în blocul nostru. Acum, la ora 13:00, când scriu aceste rânduri trag încă speranţa că se vor înfiinţa.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter