11.01.2017,  19:45:33 | 2 comentarii | 519 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Deşi părerile sunt împărţite, la Vulcan / Se stă, totuşi, bine cu deszăpezirea
de Gheorghe OLTEANU
La începutul acestei săptămâni, cineva cu care am discutat era nemulţumit de modul în care s-a început deszăpezirea în Vulcan. „Pe bulevard au trecut cu lama doar după ora 8:00”, mi-a spus doamna respectivă.
 
Nu am fost
întru totul de acord cu dumneaei. Cu puţin timp înainte, la ora nouă, coborâsem de la Brazi, venind de pe Valea Morii. Drumurile erau curăţate de zăpadă. E adevărat, nu la „negru”, dar se putea circula. Iar  autospeciala cu lamă era încă în zonă. Între timp, un utilaj similar luase în primire Bulevardul Mihai Viteazul.
 
S-a lucrat bine
şi ieri la activitatea de deszăpezire. Ba, parcă şi mai organizat din moment ce am putut zări, făcând treabă, două autospeciale mergând una după alta, În general, trotuarele din faţa magazinelor sunt curăţate. Puţini patroni mai au curajul să ignore legea care-i obligă să îndepărteze zăpada, Când era să zic că trotuarul de peste drum de cinematograf, cel care urcă şi dă în strada Vasile Alecsandri, a fost uitat, taman atunci au apărut doi lucrători de la salubrizare şi s-au apucat să-l cureţe. 
 
Am fost curios
să aflu de ce nu se vede, la deszăpezire, umbra niciunuia dintre cei cu „venitul minim garantat”. „Sunt puţini, luna asta, doar vreo şapte, m-a lămurit cineva din primărie, şi cred că au fost duşi undeva în zona blocurilor D”. Să nu uit: de atunci când i-am lăudat pe coordonatorii acestei activităţi hibernale, pe strada Valea Arsului nu a mai ajuns niciun utilaj de deszăpezire.


Comentarii articol (2 )

#1 close12.01.2017,  18:19:47
fata de petrosani e mult mai bine


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter