25.01.2017,  16:46:17 | 1 comentariu | 1797 vizualizari
Vulcan / Ciondăneală deloc prietenoasă
de Gheorghe OLTEANU
La ultima şedinţă de consiliu local a avut loc un scurt schimb de cuvinte dure între doi consilieri locali. Totul a pornit de la precizările făcute în procesul verbal al şedinţei anterioare, dar, pare-se, ciondăneala ar putea avea cauze mai vechi.
 
Consilierul local PSD
Ioan Dorel Şchiopu a atras atenţia că, în procesul verbal, nu apare scris exact aşa cum s-a pronunţat doamna consilier local Angela Stoica. El a relatat, din propriile-i notiţe luate la şedinţa aceea, că Angela Stoica ar fi spus „am să pun câteva întrebări, ca să văd cât vă ţin nervii”. Cea căreia îi erau atribuite aceste cuvinte l-a contrazis vehement pe colegul său de consiliu local. 
 
Ba, mai mult,
în apărarea ei Angela Stoica a cerut înregistrarea audio, pentru a compara spusele imprimate în memoria reportofonului cu textul din procesul verbal. Doamna secretar Rodica Peter a dat asi­gurări că, întotdeauna, înregistrarea audio se poate asculta la sfârşitul şedinţei. Angela Stoica a insistat ca, totuşi, consilierilor lo­cali să li se dea, pe lângă textul procesului verbal, şi o înregistrare audio a celor discutate în fiecare şedinţă de consiliu local. Pe de altă parte, este posibil ca ranchiuna dintre Ioan Dorel Şchiopu şi Angela Stoica să aibă rădăcini mai vechi. Să ne amintim că, acum două mandate, funcţia de viceprimar a doamnei Angela Stoica se afla la cheremul votului singurului reprezentant al PRM în consiliul local vulcănean. Or, cum Ioan Dorel Şchiopu nu a pus botul la propunerile mieroase ale primarului Gheorghe Ile, era normal ca între doamna viceprimar şi el să apară scânteile care sunt şi acum.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Sorin26.01.2017,  07:42:30
ce nu a acceptat Schiopu ca la prima ocazie pe care a avut-o de a scapa de Anghela Stoica a tradat si s=a dat cu ei salvand scaunul Angelei. Asta a fost schiopul tot timpul un tradator pai amintiti.va ce spunea in trecut de Ile si acum este langa el ca un catel.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter