26.01.2017,  13:38:30 | 1 comentariu | 943 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Temperaturile scăzute din ultimele nopţi au îngheţat branşamentele de apă
de Alina PIPAN

Temperaturile scăzute afectează şi sistemul de alimentare cu apă. Lucrătorii Apa Serv Valea Jiului sunt nevoiţi să intervină pentru a remedia defecţiunile provocate de frig, iar solicitările le încarcă programul prestabilit.

Astăzi, pe strada Digului din Petroşani lucrătorii ASVJ au săpat la nivelul drumului pentru a remedia defecţiunile provocate de îngheţarea branşamentelor la gospodăriile cu numărul 5 şi 7. Circulaţia a fost oprită în zonă pentru automobile, în vederea intervenţiei, dar a fost reluată după ce lucrările au fost finalizate. S-a intervenit şi la Casa Pollicino, ieri,  pentru o defecţiune similară, îngheţase branşamentul şi imobilul rămăsese fără apă. Situaţia a fost rezolvată în cel mai scurt timp. Au îngheţat mecanismele şi la captările Izvorul și Polatişte, pentru asigurarea alimentării cu apă a stației Zănoaga ce deservește partea de sud a Petroşaniului.

Tot astăzi s-a intervenit în teren la Lupeni, în cartierul Bărbăteni pe strada Trandafirilor, bl. 10 pentru remedierea pierderii la un hidrant subteran, şi la Petrila  pentru remedierea unei pierderi pe străzile 1 Iunie, Vulturului şi str. Republicii (bl.61,62).Comentarii articol (1 )

#1 hector26.01.2017,  16:03:08
da pe trandafirilor clar frigu ii de vina si clar le-a dat programupeste cap....ca nu ii decat o saptamana sau 2 de cand se pierde apa pe acolo...


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter