26.01.2017,  18:27:25 | 3 comentarii | 5549 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Un document oficial demontează minciuna sfruntată a primarului vulcănean Ile
de Gheorghe OLTEANU
Trei probleme a ridicat veteranul consilierilor locali vulcăneni la ultimul punct al şedinţei ordinare de consiliu local din ianuarie. Una legată de evenimentul pentru marcarea Micii Uniri, alta cu privire la cozile care se formează la ghişeele de la parterul primăriei şi a treia privitor la faptul că...
 
...locatarii din blocurile
sociale G8 şi G10 tremură de frig. Ion Tilea a constatat el însuşi asta, în raidul făcut la blocurile sociale respective. „Efectiv, oamenii îngheaţă”, a afirmat el în faţa colegilor săi de consiliu. Şi ştiţi ce i-a răspuns primarul? I-a zis astfel: „Termocentrala nu este în stare să dea agent termic la instituţii, iar noi am demarat pentru introducere de centrale termice pe gaz la G8 şi G10”. Un răspuns clasic marca Ile, prin care el îşi arogă doar succesele, realizările fiind aruncate în cârca altora. Cel care i-a demontat, ulterior, minciuna sfruntată este consilierul local independent Florin Govor.
 
Independentul a făcut o adresă
către CEH, la care SE Paroşeni i-a răspuns în scris la data de 23 ianuarie 2017. Precizările din documentul emis de Termocentrala Paroşeni sunt: „În data de 18.02.2016, prin adresa nr.235, am solicitat Primăriei municipiului Vulcan să ne comunice intenţia acesteia privind furnizarea în viitor a agentului termic la acest municipiu şi dacă există perspective de reluare a furnizării, punctele termice care vor funcţiona. Acest lucru a fost solicitat, în vederea întocmirii unui program de măsuri, în scopul securizării instalaţiilor de alimentare cu energie termică ce rămân în funcţie şi a celor care urmează a se dezafecta. Deoarece la această adresă nu am primit răspuns în timp util, sucursala nu a mai disponibilizat resurse financiare, în scopul pregătirii racordurilor între magistrala de agent primar şi punctele termice din municipiul Vulcan, în vederea furnizării de agent termic. Solicitarea Primăriei municipiului Vulcan privind furnizarea agentului termic către instituţiile publice din municipiul Vulcan pentru iarna 2016-2017 a fost transmisă către SCEH-SE Paroşeni în data de 05.12.2016 prin adresa nr.38567. Deoarece temperaturile exterioare erau foarte scăzute, nefiind executate lucrările necesare în vederea pregătirii sezonului rece, nu s-a putut începe furnizarea agentului termic din cauza problemelor tehnice apărute. Până în prezent am reuşit să alimentăm cu agent primar PT2 şi PT5, puncte termice din care se alimentează Şcoala Generală nr.5. Grădiniţa nr.5, Colegiul Tehnic Mihai Viteazu, Spitalul Municipal Vulcan. Pentru celelalte PT-uri întâmpinăm greutăţi de natură tehnică, la a căror remediere se lucrează. Pentru a avea suport legal în furnizarea energiei termice s-a încheiat Convenţia nr. 377/06.01.2017 privind asigurarea agentului termic în municipiul Vulcan pentru luna ianuarie. Măsurile stipulate în convenţie au forţă obligatorie pentru părţile semnatare şi reglementează raporturile de furnizare a agentului termic la instituţiile publice de pe raza municipiului Vulcan pentru perioada ianuarie-aprilie 2017”.
 
Iar la sfârşitul documentului,
în rândurile în care minciuna îi este demontată, Ile ia în nas ditamai bobârnacul: “În concluzie, SE Paroşeni are posibilitatea tehnică de a furniza agent termic către instituţiile publice şi/ sau persoanele fizice din municipiul Vulcan, cu condiţia existenţei unei strategii clare, inclusiv multianuală, în ceea ce priveşte furnizarea energiei termice, iar solicitarea de furnizare să vină în timp util, astfel încât să se realizeze, încă din perioada anotimpului călduros (vara), lucrările de mentenanţă pentru punerea în funcţie a alimentării cu agent termic necesar furnizării în anotimpul rece”. Îmi cer scuze, dar nu cred că ar mai fi ceva de adăugat. În afară de înjurăturile de rigoare ale părinţiilor copiilor care au stat în frig la şcoală şi ale locatarilor din cele două blocuri sociale, fireşte.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (3 )

#1 Catalin 26.01.2017,  22:48:38
Govor a fost pe mana cu Marinescu aici ca de unde știa el ca Paroseni făcuse solicitare către primărie dacă nu de la Marinescu asa ca aia de la PNL nu au făcut solicitarea ca sa nu se știe ca Marinescu i-a pus.
#2 Govor Florin27.01.2017,  08:03:53
Nu am vorbit cu Dan Marinescu ci direct cu directorul adjunct al CEH care,apropo, face parte din alt partid,nu PNL
#3 Elena27.01.2017,  11:17:28
Si , " daca ar fi pe , o mina " CE ? Puscariabilul ile , nu e pe mina , cu slugile lui , cu care au falimentat si distrus Vulcanul ???? Au furnizat , caldura ,la o adresa , din Vulcan , FARA CONTRACT , din iarna lui 2009 pina in februarie anul trecut , acumulindu-se o datorie de vre-o 10 000 lei , si nici NU AU VRUT SA RECUPEREZE , datoria ,nici cu politia , nici cu procuratura .... dosarul 4807 P 2012 .... mina in mina , victor alstani , duna , danci ,ile , politie procurori .... Ei , gasca asta de puscariabili , vroiau de fapt ,apartamentul ,in contul datoriei , doar ca eu ,am anticipat si am facut galagie si demersuri , si .... Si a ramas , asa , Aia ,nu platesc caldura , furnizata , FARA CONTRACT si astia , merg din faliment in faliment .... doar nu ii intreaba nimeni , despre infractiunile lor .... NOI PLATIM .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter