29.01.2017,  09:37:52 | 7 comentarii | 906 vizualizari
Laurenţiu Nistor: „Situaţia CEH este şi va fi în atenţia noastră”
de Ziarul Vaii Jiului

Având în vedere că în spaţiul public au apărut o serie de speculaţii potrivit cărora PSD nu ar fi interesat de situaţia Complexului Energetic Hunedoara şi că ar susţine echipa de conducere numită de fostul guvern la conducerea acestuia, facem precizarea că aceste acuzaţii sunt lipsite de orice temei. În plus, aceste opinii par a veni din partea unora care nu vor să înţeleagă că nu mai suntem în campanie electorală. La această dată, România are un guvern condus de premierul Grindeanu, susţinut de PSD şi ALDE, care a început să pună în practică toate măsurile economice şi sociale promise în campania electorală. Iar situaţia Complexului Energetic Hunedoara şi soluţiile ce trebuiesc găsite de urgenţă pentru redresarea economică a acestuia, se află pe lista de priorităţi a guvernului.

În calitatea mea de deputat şi de preşedinte al PSD Hunedoara, pot să vă asigur că am avut mai multe discuţii cu primul ministru Sorin Grindeanu legate de situaţia Complexului Energetic şi am primit asigurări că se lucrează la un set de măsuri care să remedieze dezastrul generat de conducerea CEH numită de guvernul tehnocrat.

În acest context, primul pas făcut de premierul Grindeanu a fost numirea lui Doru Vişan un profesionist desăvârşit în domeniul energetic, pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei. Astfel, fostul director al termocentralei de la Paroşeni, are ca responsabilitate directă domeniul minerit şi energie.

Şi, pentru a evita alt gen de speculaţii, fac precizarea că nu PSD Hunedoara numeşte directori în conducerea CEH Hunedoara! Există un guvern care, prin miniştrii săi, se ocupă de aceste numiri!

Vrem însă să fim cât se poate de clari în anumite privinţe. PSD Hunedoara a solicitat guvernului Grindeanu înfiinţarea unei comisii guvernamentale care să analizeze dezastrul produs de conducerea tehnocrată a CEH şi să-i tragă la răspundere pe vinovaţi! De asemenea, aşteptăm ca premierul Grindeanu împreună cu ministrul Energiei să găsească cele mai bune soluţii pentru numirea unor profesionişti la conducerea CEH care să implementeze cât mai repede măsuri pentru salvarea Complexului şi implicit a miilor de locuri de muncă.

Dorim să vă asigurăm însă că PSD Hunedoara acţionează cu convingerea că România are în continuare nevoie de cărbune şi de energie în sistem termo, aşa cum s-a demonstrat cu prisosinţă în prima lună a anului 2017.

Deputat Laurenţiu NISTOR

Preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara 


Comentarii articol (7 )

#1 Costy Doctorul29.01.2017,  22:01:27
Nistore, tu nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase! Cum poti Nistore sa fii atat de nesimtit, tocmai tu sa ceri comisie de analiza pentru CEH la minister? Pai dezastrul la CEH a inceput inca de la infiintarea CEH, de oamenii numiti de GUVERNUL PSD la propunerea ta, adica Alic, Andronache, Niculescu. Acestia au servit clientela de partid a PSD sub "glorioasa" ta conducere Nistore, asa a inceput declinul iremediabil al CEH-ului, care a fost ca un copil mort chiar la nastere! Daca nesimtirea ar durea, te-ai tavali pe jos Nistore!
#2 Hirch Eugen29.01.2017,  23:38:27
Ce plan sa aiba impotentii astia din PSD, cand ei nu sunt in stare sa schimbe conducerea ceh. Cine are curajul sa se lege de Nica, Melczer sau Stanescu? Astia au stiut sa cotizeze la ministru de la alde care sigur nu o sa schimbe nimic. psd-istii fac numa zgomot. Cine dracu o sa mai voteze psd? Nimeni nu vede ca cretinii din conducerea ceh nu stiu altceva nimic sa faca numai trafic de....posturi. Ei numai schimba pe unii, pun pe altii pe tot felul de functii de conducere. Astia si-au angajat amantele, prietenii, cotizantii si le-au dat posturi si salarii iar psdistii se fac ca guverneaza. Asa ca domnule Nistor ne-am saturat de minciuni si gargara psd-ista. Fapte nu vorbe.
#3 Gina29.01.2017,  23:48:38
Voi iarasi umblati cu cioara vopsita si ziceti ca e papagal. Voi nu aveti sange in instalatie sa schimbati un director la ceh. De aceea iasa lumea in strada si la Bucuresti. Numai gura e de voi. Ce ati facut voi? Ati dat cehul pe mana alde adica a hotului de Molot, a lu Melczer si Nica. Nu va e un pic rusine obrazului. Lumea va votat si voi va scuzati si va spalati pe maini prin ziare. Adica voi ne-ati votat si noua ne pare rau dar altii conduc. Asa va pierdeti increderea.
#4 Dan30.01.2017,  10:38:04
Domnule Nistor , valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul daca nici acum cand avem guvern si CJ,PSD,nu se fac investiti in valea jiului atunci cand ??? Nu mai votam cu PSD-ul , cred ca bani de investiti merg acolo unde este vriun Coldea .
#5 Harry Potter30.01.2017,  18:35:08
Stati linisiti al locurile voastre, Nistor si PSD se ocupa ... problema e ca si rezolvata ...
#6 Jecky30.01.2017,  21:21:59
Domnule Nistor as vrea sa va intreb daca aveti curajul sa mergeti intr-o sala de apel la oricare mina din Vale si sa stati fata in fata cu minerii adevarati, nu cu cei care, pentru un post de semnalist, sef de brigada sau lider de sindicat v-au votat???
#7 Lieutenant Data06.02.2017,  01:45:17
Auuuu, cata atentie! Toti au fost ”atenti” cu CEH, inca de la nastere, mai ales ursitoarele rele! Cine va plati si cum va plati pentru dezastru?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter