30.01.2017,  20:14:36 | 0 comentarii | 982 vizualizari
ANL-urile, prea costisitoare pentru buzunarul chiriaşilor din Vale
de Alina PIPAN
În Valea Jiului locuinţele ANL au ajuns să fie prea scumpe pentru buzunarul chiriaşilor de rând. 
 
La Lupeni, cele două blocuri ANL schimbă atât de des chiriaşii, de parcă ar fi hote­luri. La recenta şedinţă de consiliu local, alţi doi bene­ficiari au renunţat la chiria în blocurile ANL, motivaţia fiind aceeași ca și în cazurile anterioare: preţul. Un chiriaş a stat în locuinţă doar trei luni înainte de a preda cheile, pentru că îşi putea permite chiria şi întreţinerea. În plus, l-a speriat faptul că, pe viitor, se vor majora chiriile. Consilierii au încercat să se gândească la o modalitate de a preveni situaţiile de acest gen. Practic, este imposibil. 
Uricaniul are şi el un bloc ANL, apartamente mai mari şi mai ofertante decât cele de la Uricani nefiind în Valea Jiului. Nici aici însă, blocul ANL nu este ocupat sută la sută. Multe apartamente nu au fost alocate niciodată. În timp, după ce populaţia a migrat în străinătate, interesul a scăzut.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter