31.01.2017,  12:07:41 | 0 comentarii | 721 vizualizari
Petroşani / Două proiecte infrastructurale
de Alina PIPAN
În luna decembrie a anului trecut au fost încheiate procedurile de licitaţie pentru două proiecte infrastructurale: reabilitarea termică a Colegiului Naţional de Informatică „Carmen Sylva” şi reabilitarea clădirii vechi a Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Colonie. 
 
Lucrările de reabilitare termică la Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva” constau în: termoizolarea pereţilor exteriori ai clădirii cu vată minerală de 10 cm; termoizolarea la spaleţi cu vată minerală de 2 cm; termoizolarea soclului cu polistiren extrudat de 5 cm; schimbarea totală a şarpantei; realizarea unui trotuar de protecţie; termoizolarea planşeului peste ultimul nivel (în pod) cu vată minerală de 10 cm. Valoarea estimată a contractului scos la licitaţie a fost de 570.909 lei, şi a fost atribuit pentru suma de 362.151 lei constructorului din Petroşani, Clasima Construct. 
Un alt obiectiv ce va fi demarat în viitorul apropiat se referă la reabilitarea clădirii vechi a Şcolii Gimnaziale nr. 2 şi transformarea în grădiniţă cu program normal.
La sediul din Colonie se vor executa reparaţii la acoperiş, la  terasă, se vor reface instalaţii electrice, instalaţiile sanitare, şi cele de încălzire, finisajele interioare, finisajele exterioare şi amenajări pentru protecţia mediului şi aducerea la starea iniţială după finalizarea şantierului. Lucrările vor dura 12 luni. Proiectul a fost câştigat de Zona D. A fost scos la licitaţie pentru preţul de 719.349 lei şi a fost câştigat la preţul de 471.130 lei. 

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter