01.02.2017,  17:40:39 | 1 comentariu | 4086 vizualizari GALERIE:     FOTO    
PSD Lupeni a prezentat / Realizările Guvernului Grindeanu
de Ziarul Vaii Jiului
Organizaţia PSD Lupeni s-a reunit în după-amiaza zilei de marţi în prima şedinţă pe anul acesta. Sala de şedinţe a fost neîncăpătoare.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei prezidată de preşedintele Organizaţiei PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, au fost înscrise mai multe puncte, dintre care amintim: obiectivele prioritare ale organizaţiei pentru anul în curs; proiecte de investiţii care converg la dezvoltarea municipiului Lupeni; măsurile luate de Guvernul PSD pentru acest an.
Preşedintele PSD Lupeni a prezentat pe scurt măsurile adoptate de Guvernul Grindeanu la începutul acestui an care au ca efect majorări de salarii şi pensii, majorarea burselor şi transportul gratuit pe calea ferată pentru studenţi, reduceri de taxe şi impozite, precum şi alte modificări ale legislaţiei care vizează activitatea agenţilor economici şi  au ca efect dezvoltarea României.
Alte puncte de pe ordinea de zi au fost aprobarea Bugetului de Venituri şi cheltuieli pe anul 2017, dezbateri cu privire la apropiatele alegeri ale primarului municipiului Lupeni, primiri în partid şi diverse.  
Sonia LIBERESCU


Comentarii articol (1 )

#1 Dan01.02.2017,  21:52:10
Respect PSD ! Respect Cristian Resmerita pentru legea 155/2016 revenirea calcului impartiri la 20 pentru pensionari mineri !!!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter