02.02.2017,  13:00:21 | 0 comentarii | 949 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Uricani / Cereri pentru atribuirea unei locuinţe sociale
de Alina PIPAN
Blocul 6 din Uricani, de pe strada Revoluţiei, este de nerecunoscut. Reabilitat, acesta îşi aşteaptă noii locatari. De ieri, 2 februarie,  până în 28 februarie, se primesc cererile pentru alocarea unei locuinţe sociale, la Biroul Spaţiu Locativ din clădirea fostei creşe. 
 
Au acces la locuinţă în vederea închirierii familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoană sub nivelul câştigului salarial mediu net lunar pe economie, realizat în ultimele 12 luni. 
Au prioritate la accesul către o locuinţă socială tinerii căsătoriţi care au până în 35 de ani, familiile monoparentale, tinerii care au fost instituţionalizaţi - cu vârsta peste 18 ani, invalizii cu gradul I şi II, persoanele cu handicap. 
Dosarele depuse vor conţine: cererea tip, declaraţie notarială pe proprie răspundere prin care se menţionează că solicitantul nu este proprietar, nu are un credit în derulare pentru locuinţă, nu realizează venituri decât cele menţionate în dosar, actele doveditoare privind venitul, actele de identitate ale membrilor familiei. 
Apartamentele date în folosinţă de primărie sunt spaţioase, renovate modern, beneficiază de toate utilităţile. Majoritatea au fost inspectate personal de primarul Dănuţ Buhăescu şi de viceprimarul Corneliu Braia.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter