05.02.2017,  16:43:16 | 1 comentariu | 679 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Administratorul unui club sportiv privat aduce acuze grave primăriei
de Gheorghe OLTEANU
Interesant este faptul, după cum a consemnat prof. Florin Mârza, antrenor de arte marţiale la CS Fujin Club Vulcan, că, la Gala Laureaţilor Sportului Hunedorean, a fost lăudat sprijinul pe care îl acordă constant sportului hunedorean câteva dintre instituţiile judeţului Hunedoara.
 
Acestea sunt Prefectura judeţului Hunedoara,
Consiliul Judeţean Hunedoara şi primăriile localităţilor Deva, Simeria, Orăştie, Haţeg şi Hunedoara. În rest, pauză. Nicio administraţie publică locală din Valea Jiului nu a fost pomenită, ca susţinător, la acest eveniment. Asta, deşi, este de acum cunoscut, în această zonă a judeţului nostru există destui sportivi de top. La  gală au participat, ca invitate, şi patru cluburi sportive private, dintre care două sunt din Valea Jiului. Clubul Sportiv Comexim „R”, sprijinit financiar de către societatea comercială administrată de domnul Emil Părău, şi SC Fujin Club Vulcan, condus de prof. Florin Mârza. Sportivii lupeneni de la fotbal-tenis au fost felicitaţi şi premiaţi pentru locul al paisprezecelea realizat la discipline neolimpice, iar luptătorii vulcăneni pentru titlul de vicecampion European la Wushu obţinut de  Dan Robert la Moscova, în 2016. Fireşte, împreună cu luptătorul vulcănean, a fost premiat şi prof. Florin Mârza, cel care s-a ocupat de pregătirea sa sportivă.
 
Acesta din urmă
s-a declarat total dezamăgit de faptul că Primăria municipiului Vulcan nu s-a aflat printre susţinătoarele sportului judeţean. Miliardele de lei vechi alocate de la bugetul local vulcănean s-au dus, an de an, „pentru sportul lor”, iar „succesele” înregistrate la desfiinţatul club sportiv – conform spuselor prof. lui Florin Mârza, care este şi consilier local - au constat în „amendă administrativă pentru preşedinte 2005-2007, dosar penal pentru sinuciderea preşedintelui 2009-2014, lipsa a 70.000 de ron în 2015, alocarea a 230.000 de lei pentru trei luni de activitate noului club” (CSM Mihai Viteazu – n.a).
„Nu vi se pare ciudat şi nefiresc că aceşti oameni nu au dat măcar un sportiv în aceşti ani, care să fie prezent la Gala Laureaţilor sau la Gala Excelenţei?”, se întreabă antrenorul vulcănean. Explicaţia acestei stări oarecum nefericite şi nefireşti o dă tot Florin Mârza: „Dacă vă uitaţi atent, în toţi aceşti ani preşedinţii s-au mai schimbat, dar conducerea clubului sportiv, niciodată! Acolo de unde vin bani au fost, an de an, aceiaşi oameni. Vă rog pe dumneavoastră să trageţi concluziile!”.


Comentarii articol (1 )

#1 marian06.02.2017,  18:36:37
felicitari Florin, faptul ca esti consilier deranjeaza si mai mult, succes pe mai departe, cat despre primarie o RUSINE, nu te lasa lupta in continuare.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter