08.02.2017,  12:49:04 | 2 comentarii | 1616 vizualizari
Drumul Câmpu lui Neag – Herculane, / Până săptămâna viitoare… suspans
de Alina PIPAN
La începutul acestui an primarul Dănuţ Buhăescu era extrem de încântat că a reuşit să obţină promisiune din partea reprezentanţilor Ministerului Transporturilor că drumul spre Herculane va primi finanţare. După ce a bătut drumurile când la judeţ, când la centru, primarul era sigur că finanţarea lucrărilor este o certitudine. Însă a avut parte de o surpriză neplăcută….
 
Bugetul a fost discutat în comisii, votat în parlament, publicat. Din păcate, nu a cuprins vreo referire la finanţarea proiectului infrastructural rutier, cunoscut pe vremuri sub denumirea Drumul lui Băsescu. 
Întrebat de această schimbare de situaţie, primarul Dănuţ Buhăescu ne-a transmis că se află (miercuri, 8 februarie) la Bucureşti, chiar la parlament, aşteptând să treacă procedura moţiunii de cenzură pentru a discuta acest aspect.
„Merg la grupul parlamentar să pun în discuţie acest subiect. Dacă este nevoie, stau şi mâine. Vreau să văd ce se întâmplă”, a spus scurt primarul, chiar din mij­locul parlamentarilor.
Senatorul Cristian Resmeriţă a răspuns şi dumnealui solicitării noastre referitoare la DN 66A, scurt, pentru că se afla şi dumnealui în parlament: „Drumul Câmpu lui Neag- Herculane este de importanţă crucială pentru noi. Am făcut lobby pentru continuarea lucrărilor. În momentul de faţă se află într-o situaţie incertă, dar nu pot spune că a fost exclus de la finanţare. Este o situaţie mai complicată pe care o voi explica ulterior, într-o discuţie mai elaborată. Voi reveni referitor la acest subiect”.
 
Primarul Dănuţ Buhăescu a revenit cu informaţii noi, extrem de bine dispus, anunţând că i s-a reconfirmat faptul că pentru drumul spre Herculane se vor găsi bani. Săptămâna viitoare deputatul Laurenţiu Nistor va organiza o conferinţă de presă, la care va prezenta detaliile despre acest proiect de investiţii, sursa de finanţare şi cum se va derula el. 

Comentarii articol (2 )

#1 dan meza 08.02.2017,  15:57:56
Deci drum , nu . Investitii straine , nu . Investitii locale , nu - macar alea fantastice promise prin campanie . Inchis minerit , da . Sper , pentru populatia ramasa in Uricani , ca la vara vor fi afine si zmeura . Si guvernul va avea bani pentru pensii ...
#2 Dan08.02.2017,  17:02:25
Valea jiului nu au uitat niciodata sa voteze cu PSD-ul dar PSD cand vine la guvernare uita de valea jiului .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter