09.02.2017,  15:49:44 | 0 comentarii | 2790 vizualizari
Eveniment de informare pentru administraţiile publice locale
de Mihaela PETROŞAN
Organizat de Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara, în colaborare cu Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara şi cu Centrul Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Vest Timişoara, ieri, 9 februarie 2017, de la ora 11:00 a avut loc un eveniment de informare pentru reprezentanţii autorităţilor administraţiei publice locale.
 
Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a informat participanţii cu privire la finanţările disponibile prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. La rândul său, Iulian Bucătaru, directorul general adjunct al Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Vest Timişoara, a prezentat informarea „PNDR 2014-2020, Oportunitatea dumneavoastră de finanţare în vederea dezvoltării durabile a satului hunedorean” şi a adus în atenţia celor prezenţi noutăţile privind modul de selecţie a proiectelor care vor fi depuse în acest an pentru a obţine finanţare prin PNDR atât în mediul rural cât şi în mediul urban. La finalul întâlnirii Rodica Vasilescu, şeful Serviciului Verificarea Legalităţii Actelor, a Aplicării Actelor Normative şi Contencios Administrativ din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Hunedoara a punctat principalele concluzii ale controlului de legalitate şi noutăţile legislative.
Evenimentul s-a bucurat de prezenţa vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Hunedoara - Sorin Vasilescu şi Daniel Andronache, a prefectului judeţului Hunedoara, Valer Ungur, a subprefectului Fabius-Tiberiu Kiszely, şi a directorului Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Hunedoara, Florinda-Emilia Crăciun.
„Acest eveniment confirmă strânsa colaborare instituţională dintre Consiliul Judeţean Hunedoara şi Instituţia Prefectului – judeţul Hunedoara precum şi preocuparea comună şi susţinută pentru atragerea de finanţări nerambursabile din fonduri europene şi naţionale în judeţul nostru. Doresc să asigur pe reprezentanţii administraţiilor locale din judeţ că vom sprijini toate inţiativele lor de dezvoltare dar cu respectarea strictă a cadrului legal”, a declarat Valer Ungur, prefectul judeţului Hunedoara.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter