13.02.2017,  11:45:25 | 0 comentarii | 289 vizualizari
Câștigă o tablă interactivă pentru școala ta, participând la "Școala Zero Waste"
de Alina PIPAN

"Școala Zero Waste" este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 13 martie - 12 mai 2017.

Începând cu 13 februarie și până în 3 martie toate școlile din România se pot înscrie în competiţie. La cele patru ediții anterioare au participat 390 de școli din aproape toate județele țării și din București. Premiul cel mare este reprezentat de o tablă interactivă oferită de Continental Romania, partener al proiectului.

Cei mai buni și implicați 5 elevi din primele 10 școli clasate vor participa la "Zero Waste Summer Camp", tabără de educație ecologică organizată lângă Timișoara în a doua jumătate a lunii august 2017.

Desfășurarea competiției este simplă

 Școala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cât mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu, plastic/pet și altele.

Detalii suplimentare despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook -  https://www.facebook.com/scoalazerowaste.

Aflat deja la a 5-a ediție, concursul susține și întărește obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor.

Toate companiile care doresc să se implice, să susțină educația ecologică în școli și să sprijine organizarea concursului prin acordarea de premii, sunt invitate să ia legătura cu organizatorii. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter