13.02.2017,  18:04:15 | 0 comentarii | 640 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Epilog la Festivalul „Oamenilor de Zăpadă” din Straja
de Ziarul Vaii Jiului
Sâmbătă în Straja, după cum şi ZVJ a anunţat, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor ediției a IX-a a Festivalului „Oamenilor de Zăpadă”, eveniment la care au luat parte cu multă bucurie şi frenezie zeci de concu­renți, mici și mari deopotrivă. Deși zăpada nu s-a lăsat ușor modelată de mâinile pricepute, compensând printr-o imaginație bogată, prin perseverență, spirit de echipă, dar și un sănătos simț al umorului, par­ticipanții au creat oameni de zăpadă abordând cele mai diverse teme. Fie că a fost vorba de personaje fictive din filme și desene animate, sau de aspecte ale vieții politice și cotidiene, fiecare a avut de transmis un mesaj evident, pe care publicul spectator l-a înțeles cu siguranță, iar mai apoi juriul a decis, evaluând în detaliu care au fost cele mai interesante creații. În final juraţii au desemnat și premiat câștigătorii. Premianţii au fost: locul I – „Noi facem România mai albă”; locul II – „Minerul din Straja”; locul III – „Zoro din Lupeni”. Toți participanții au primit diplome speciale, cupe, medalii și cadouri din partea organizatorilor şi în acest an domnul Emil Părău şi Cabana “Montana” implicându-se în organizarea unei superbe şi inedite acţiuni de iarnă ce a devenit deja tradiţională în Straja.
Este demn de amintit spiritul de fair-play al câștigătorilor primelor trei locuri, care au donat o parte din premiile câștigate copiilor de la Casa de Plasament Lupeni, participanți de asemenea și câștigători ai unei mențiuni special. Aici, în inima munților, prin gesturi mărunte se exprimă întotdeauna cel mai bine dorința pentru o lume mai bună!
Turiștii s-au bucurat și în weekend-ul care a trecut de vreme frumoasă, zăpadă pe pârtii, aer curat, competiții atractive și multă voie bună!
Bogdan BLENDEA


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter