14.02.2017,  12:46:49 | 0 comentarii | 719 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Cum se arată soarele, ies la lumină gunoaiele
de Alina PIPAN

Administraţiile locale din Valea Jiului sunt depăşite, colectarea şi depozitarea deşeurilor sunt pur şi simplu peste puterea lor managerială. Cum s-a topit zăpada de peste tot au ieşit la lumină mormanele cu gunoi. Este foarte mult gunoi depozitat în afara locurilor special amenajate şi lăsat în acelaşi loc cu lunile din cauza faptului că depozitarea deşeurilor în judeţ a devenit problematică. Ridicarea, transportarea şi depozitarea gunoiului costă administraţiile locale foarte mult, aşadar preferă să ignore rampele de gunoi ilegale, până la rezolvarea situaţiei la nivel judeţean.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor Judeţul Hunedoara”, aflată în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara, nu a reuşit nici acum să scoată la licitaţie serviciile pentru cele patru zone din judeţ. Caietul de sarcini se preconizează a fi scos la licitaţie abia în luna martie, urmând apoi să urmeze procedurile de depunere a ofertelor şi selecţia câştigătorului. Cel mai repede serviciul îşi va porni activitatea în această vară.

Până atunci sperăm să avem o primăvară blândă, fără temperaturi mari, ca să putem trece pentru disconfortul rampelor clandestine de gunoi. Dacă situaţia deşeurilor nu se rezolvă curând, gunoiul ne va costa foarte mult nu doar la buzunar, ne va afecta şi sănătatea.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter