14.02.2017,  15:26:48 | 1 comentariu | 698 vizualizari
Vulcan / Laude şi întrebări legate de apă şi de canalizare
de Gheorghe OLTEANU
În ultima şedinţă de consiliu local vulcănean, doamna Angela Stoica l-a lăudat pe colegul ei Mihai Costel. Dar nu pentru modul în care activează în consiliu, deşi domnia sa ar merita asta, ci pentru felul în care a acţionat în calitatea sa de şef al Secţiei Apă-Canal din Vulcan.
 
Nu a fost o laudă
gratuită. În ianuarie, echipele conduse de Costel Mihai au avut de lucru, nu glumă. Gerul năprasnic a făcut ca apa potabilă să îngheţe la intrarea în mai multe blocuri din Vulcan, iar solicitările locatarilor rămaşi fără apă la robinet sau la cişmea veneau una după alta. Chiar şi vecinii de pe scara mea de bloc au apelat la serviciile oamenilor lui. Aceştia au făcut tot ce a fost necesar, dar, până la urmă, a trebuit să tocmim o firmă particulară care să înlocuiască nişte conducte crăpate. Important, iar asta nu s-a uitat, este că meseriaşii lui Costel Mihai au venit în nicio oră de la lansarea chemării.
 
De faţă,
atunci când Angela Stoica îi ridica laude colegului său de consiliu local, era şi domnul ing. Costel Avram. Venit, ca să prezinte rezultatele AC Apa Serv Valea Jiului SA şi să-l încânte pe prietenul Gheorghe Ile cu partea de bani care i se cuvine Vulcanului, ca urmare a bunei activităţi desfăşurate, în 2016, la societatea pe care o conduce. Cam 62 de milioane, dacă am reţinut bine. Sumă cu care primarul nu are cum să se şteargă la bărbie şi, apoi, zicând mulţumesc, s-o bage în buzunar. Nu, fiindcă banii aceştia, pe lângă cei care vor veni, trebuie investiţi în lucrările de apă şi canalizare din acest an.
 
Fără un răspuns
complet lămuritor din partea directorului a rămas, însă, consilierul local socialist Ion Tilea. După ce a tras o tură pe acolo, ca să constate care-i situaţia, el a întrebat simplu: „Funcţionează canalizarea în Dallas?”. Ile i-a sărit repede în ajutor invitatului său: „Funcţionează pe reţeaua nouă şi sunt cuplate toate blocurile!”. Da, domnule primar, să spunem că e aşa. Dar eu vă întreb despre canalizarea executată în Colonia de Jos a Vulcanului! Aceasta de ce nu funcţionează? Şi încă un amănunt. Cine plăteşte pentru proasta ei proiectare?

Comentarii articol (1 )

#1 Elena15.02.2017,  12:05:45
Da' DE CE trebuie ,intrebat ,ile , DACA functioneaza , canalizarea din dalas ? El ile minte fara sa clipeasca , cum a mintit si ca nu ar fi fost focar de hepatita , in dalas , cind au debransat , apa , complicii astia doi la scumpirea apei , cu 40 % , ile si avram .... De ce nu se verifica , ajunge o plimbare pina la scoala gen . nr. 6 , care este vesnic , inecata in scurgerile canalelor din dalas , dar ....cui ii pasa , acolo ,nu invata , copii sau nepotii " alesilor " locali sin Vulcan . Canalele din dalas , curg , continuu , dar nu le pasa , tov. din c.l. AAAA ! Porcaria lu' ile , nu a debransat-o de la apa , complicele avram si nici nu cred , ca l-a obligat , pe ile sa plateasca ,TOT consumul , de la farmacii si porcarie , de cind le-a luat si unde a consumat apa , FARA CONTRACT si implicit , fara bani .... plus penalitatile aferente .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter