15.02.2017,  15:55:16 | 0 comentarii | 479 vizualizari
La sfârşitul lui aprilie, / Studenţii organizează GeoEcologia
de Alina PIPAN
Universitatea din Petroşani, Facultatea de Mine, organizează în perioada 27-29 aprilie 2017 al XV–lea Simpozion Naţional Studenţesc „GeoEcologia”, ediție aniversară. 
 
Simpozionul este ocazia ideală pentru studenţii din toată ţara să îşi etaleze ideile, să susţină proiectele ce vizează valorificarea deşeurilor, calitatea mediul, impactul deşeurilor asupra mediului, dar şi asupra economiei, metode de soluţionare a crizei deşeurilor în lume etc. Sunt invitaţi să ia parte la simpozion studenţi cercetători în domeniile geologiei, ingineriei mediului, valorificării deşeurilor, ingineriei civile-topografiei-cadastrului, ingineriei economice, ingineriei şi managementului calităţii, ingineriei miniere şi ingineriei securității în industrie. Înscrierile se pot face până la începutul lunii aprilie. 
Din programul simpozionului vor face parte o serie de activităţi: festivitatea de deschidere, prelegeri şi susţineri de lucrări de către personalităţi din domeniu, susţinerea lucrărilor de către elevi, studenţi, masteranzi şi doctoranzi, seminarii, decernarea premiilor şi festivitatea de închidere, banchet, excursie, activităţi de socializare. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter