15.02.2017,  16:13:05 | 0 comentarii | 3597 vizualizari
De la BRM / Primăria Hunedoara cumpără curent ieftin
de Mihaela PETROŞAN
Primăria Hunedoara a reuşit să obţină un preţ foarte bun în achiziţionarea de energie electrică de la Bursa Română de Mărfuri (BRM).
 
Astfel, Primăria Hunedoara a licitat la bursă o cantitate de 5708,00 MWH, reprezentând consumul estimativ de energie electrică al consumatorilor publici din municipiu (spital, şcoli, clădiri publice). Preţul de pornire a fost de 250 lei/MWH, iar cel final a fost de 147,15 lei/MWH. 
„Am fost nevoiţi să licităm din nou la bursă preţul energiei electrice, pentru că furnizorul Curent Alternativ SRL a reziliat contractul pe care îl avea până acum cu Primăria municipiului Hunedoara. Reprezentanţii Curent Alternativ SRL au luat decizia de a rezilia contractul cu noi pentru că nu mai făceau faţă la creşterile excesive de pe piaţă. Preţul energiei electrice aproape că s-a triplat în ultimele luni. Preţul pe care l-am obţinut noi este unul foarte bun, în condiţiile în care fluctuaţiile de pe bursă au dus, în ultima perioadă, la o creştere de până la aproape 600 de lei/MWH a costului energiei electrice”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter