15.02.2017,  16:21:26 | 0 comentarii | 611 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La Vulcan / Şi locuitorii de pe alte străzi vor cârpeli de iarnă
de Gheorghe OLTEANU
Postarea pe site-ul unui săptămânal local a lucrărilor de peticire desfăşurate pe Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan i-a cam scos din sărite pe locuitorii altor străzi din municipiu.
 
Cârpelile de iarnă,
cum le-a numit ZVJ, au fost făcute de la un capăt la altul al bulevardului. Şanţuri lungi de până la un metru şi ceva au apărut în asfaltul aşternut când cu „reabilitarea şi fluidizarea circulaţiei” pe această arteră rutieră a Vulcanului. Un strat de asfalt necalitativ, din moment ce, raportat la suma imensă care s-a cheltuit cu ocazia acelor lucrări, ar fi trebuit să ţină pe puţin un deceniu.
 
În comentariile
apărute la postarea despre care vorbeam, locuitorii străzilor Crividia şi Paroşeni-Jiu (Abatorului) le cer mai marilor administraţiei publice locale vulcănene să aibă în vedere şi străzile lor. Şi pe acestea gropile sunt la fiecare pas, dar nici gând ca ele să fie luate în vedere. Nu pentru o asfaltare completă, aşa cum ar fi firesc, ci nici măcar pentru cârpeală. Conform unui proiect iniţiat acum câţiva ani, străzile Teodora Lucaciu şi Crividia, împreună cu continuarea lor până în Dealu Babii, ar fi urmat să fie reparate, lărgite şi asfaltate de către Primăria şi Consiliul Local ale municipiului Vulcan. Asta, deoarece, de la Merişor până la Dealu Babii, modernizarea DJ 664 cade în competenţa Consiliului Judeţean Hunedoara. Din câte se aude, pare-se că instituţia jude­ţeană hunedoreană are de gând să se ocupe în primăvara aceasta de cei patru kilometri rămaşi de amenajat. Să vedem dacă şi Primăria Vulcan îi va lua exemplul. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter