16.02.2017,  13:08:04 | 0 comentarii | 519 vizualizari
Şi primarul de la Aninoasa aşteaptă aprobarea bugetului ca pe pâine caldă. Ar avea 13 străzi de asfaltat
de Alina PIPAN

Întârzierea aprobării bugetului naţional îi pune pe jar pe primari, mai ales pe cei care au planuri mari, dar fonduri puţine în bugetul local, şi toate investiţiile le au planificate cu bani de la ministere, pe programe de investiţii. În această situaţie se află şi Primăria Aninoasa. Primarul Nicolae Dunca nu mai mişcă nimic prin “curte”, vorba aceea, şi nu frigul este de vină, ci lipsa banilor.

Anul acesta primarul vrea să ceară 7.000.000 de lei pentru asfaltarea străzilor din Aninoasa. În anul 2015 a primit prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 1.056.521 lei pentru modernizarea străzilor din oraş. Cu banii pe acest obiectiv a asfaltat strada Libertăţii, cea care urcă de la primărie în sus, şi strada Cătăneşti.

Anul acesta primarul Nicolae Dunca se pregăteşte să depună cerere de finanţare pentru alte 13 străzi. Este vorba în mare parte de străzi pietruite, care au fost întreţinute până acum de primărie tot cu material, pentru a putea facilita circulaţia, dar care au nevoie de asfalt. Pe agenda investiţională se află străzile Uzinei, Gheorghe Doja, Republicii, Horea, Simion Bărnuţiu, Sadoveanu, Dănuţoni, Costeni 1 şi Costeni 2, 1 Mai, Bucureşti.

“Proiectele tehnice sunt pregătite, dosarul cu cererea de finanţare este pregătit, cum se aprobă bugetul sunt la Bucureşti pentru a depune cererea de finanţare. Trebuie neapărat să depunem documentaţiile la 30 de zile de la publicarea în monitorul oficial. Până atunci aşteptăm”, a semnalat primarul Nicolae Dunca. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter