16.02.2017,  13:38:50 | 0 comentarii | 416 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Părinţii preşcolarilor din Petroşani sunt invitaţi la workshopuri gratuite!
de Alina PIPAN

Caritas Petroşani a avut o idee interesantă, europeană, aceea de a oferi părinţilor copiilor preşcolari workshopuri  gratuite pe teme ce vizează creşterea şi educaţia copiilor. Cu toate că fiecare părinte spune că aşa cum îşi cunoaşte el copilul nu o face nimeni, aţi fi uimiţi câte lucruri nu cunoaştem de fapt despre creşterea copilului şi educarea lui, modul în care el reacţionează la nou, modul în care îşi exprimă emoţiile.

Workshopul îşi propune abordarea a 7 teme diferite despre comunicarea eficientă cu copiii, pedeapsa fizică şi umilirea, conflictele familiale, responsabilitatea pe categorii de vârstă, dezvoltarea competenţelor emoţionale, prevenirea comportamentelor nedorite, consecinţele emoţionale ale abuzului. Daniela Cojocaru şi Ramona Bulzan sunt psihologii care se ocupă cu desfăşurarea acestor workshopuri, chiar la sediul grădiniţelor din care fac parte copiii preşcolari.

Prima întâlnire cu părinţii a avut loc chiar astăzi, 16 februarie, la ora 11:00, la grădiniţa din Dimitrov. Un grup de lucru este format din 10 părinţi, pentru ca interacţiunea să fie maximă. Vor urma şi alte şedinţe la toate grădiniţele din Petroşani.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter