16.02.2017,  15:45:07 | 0 comentarii | 3650 vizualizari
Şi totuşi, / Când se deschide traficul pe Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva?
de Mihaela PETROŞAN

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a decalat recepţia lucrărilor pentru Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva până la clarificarea unor aspecte de natură tehnică.

 

CNAIR a transmis că pentru obiectivul „Autostrada Lugoj - Deva, Lot 2, km 27+620 - km 56+220”, în baza deciziei directorului general, s-a constituit Comisia de recepţie. Aceasta, în perioada 2 – 6 februarie 2017 a inspectat atent stadiul lucrărilor, conform Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora. Comisia a solicitat clarificări la anumite aspecte de natură tehnică şi a propus decalarea recepţiei până după clarificarea acestora.

„Având în vedere importanţa de ordin strategic a autostrăzii Lugoj – Deva, aceasta atrage după sine o atenţie sporită asupra detaliilor de ordin tehnic, care trebuie îndeplinite şi monitorizate conform standardelor proiectului”, spun reprezentanţii CNAIR.

În consecinţă, în perioada 15 – 17 februarie 2017, Comisia constituită realizează inspecţia tehnică a lucrărilor executate pe Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, pe sectoarele A, B, C şi Nodul Rutier de la Marginea.

În funcţie de modul în care au fost rezolvate punctele semnalate, Compania va informa cu privire la decizia Comisiei de inspecţie tehnică.

Antreprenor: Asocierea SC Salini Impregilo Spa şi Secol – Societa Edile Construzioni e Lavori – Societate pe acţiuni.

Valoarea contractului este de 562.730.583,80 lei fără TVA din care: 478.320.996,23 lei Fonduri de Coeziune (85%); 84.409.587,57 lei Guvernul României (15%).Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter