16.02.2017,  16:09:14 | 0 comentarii | 1733 vizualizari
Ce se ascunde în spatele unei scumpiri întârziate / De ce a scumpit atât de târziu ZMK biletele pe ruta Petroşani – Deva?
de Ziarul Vaii Jiului
Deşi putea să scumpească demult preţul biletului de călătorie pe ruta Petroşani-Deva (de la 15 lei la 21 lei), SC ZMK SRL nu a făcut-o până în 2017.
 
Vreme de 5 ani, chiar dacă toate s-au scumpit, ZMK a menţinut preţul biletului pe această rută la 15 lei. Cum? Numai doamna Marga Tripon, administratorul firmei, ştie. Fiind vorba de un secret al meseriei bine păzit, nu insistăm să desluşim misterul. Bănuim însă că în spatele acestui gest se ascunde foarte mult sacrificiu. Al dumneaei şi al echipei ZMK Petroşani.
După atâta amar de vreme, de la începutul acestui an preţul biletului de călătorie pe relaţia Petroşani-Deva s-a scumpit. Nu la 21 lei (cum putea din punct de vedere legal şi probabil alţi patroni mai rapace ar fi făcut-o), nu la 20 lei, nu la 19 lei, nici măcar la 18 lei, ci la 17 lei. Adică, o scumpire cu doar 2 lei. Întrucât ar fi putut fi operată mai demult, putem să o numim o scumpire întârziată.
Dacă ar fi trebuit să ţină cont de majorările substanţiale ale resurselor de bază, creşterea preţului ar fi trebuit să fie mult mai consistentă. Însă, din respect faţă de clienţii săi (majoritatea celor care merg la Deva sunt oameni mânaţi de probleme de sănătate, de justiţie, de pensii etc.), ZMK a preferat să pună în practică o creştere simbolică.
Consemnăm cu bucurie că redacţia noastră nu s-a înşelat anul trecut când, pentru alte fapte bune ale sale, firma ZMK a intrat în topul ZVJ. 
Alăturat vă prezentăm şi un punct de vedere oficial şi pertinent al administratorului firmei ZMK SRL, doamna Marga Tripon, faţă de această scumpire întârziată.
La întrebarea din titlu - de ce a scumpit atât de târziu biletele pe ruta Petroşani – Deva? -, răspunsul nu poate fi decât pentru că ZMK îşi respectă clienţii.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter