16.02.2017,  16:12:34 | 0 comentarii | 687 vizualizari
Ţugu, / Un Moş Crăciun de… februarie
de Corneliu BRAN
Crucea Roşie subfiliala Petroşani a primit recent o donaţie din partea Crucii Roşii România constând în pungi de bomboane de ciocolată, pentru toţi şcolarii şi preşcolarii din Petroşani şi Aninoasa. 
 
Acest lucru trebuia să se întâmple înainte de Crăciun, bomboanele de ciocolată trebuind să ajungă la copii odată cu Moş Crăciun. Numai că, din anumite cauze, ele n-au mai ajuns atunci. Au ajuns acum.
„Vorba aceea, e bine şi mai târziu decât niciodată şi îi mulţumim pe această cale domnului Ţugu, care, cu o dubiţă personală, având drum la Bucureşti ne-a adus şi nouă pachetele cu aceste dulciuri pe care trebuia să le primim în decembrie. Deja am distribuit pachetele cu bomboane la o şcoală din Aninoasa, 650 de pungi, la grădiniţele cu program prelungit din Petroşani, alte 570 de pungi, urmează grădiniţele nr. 5 şi nr. 1 din Petroşani, alte 48 de pungi, respectiv 110 pungi, plus grădiniţa de la Dărăneşti unde vom distribui  şi acolo 24 de pungi cu bomboane. Încă nu avem statistica exactă şi nu ştim câţi copii sunt la grădiniţa din Colonie şi la şcoala sportivă. După ce vom avea evidenţa clară, vom duce şi acolo bomboanele copiilor, urmând ca diferenţa de pungi de bomboane de ciocolată rămasă să fie transmisă celorlalte şcoli gimnaziale din Petroşani (fireşte, tot în funcţie de numărul de elevi ce ne va fi anunţat de către directori)”, a declarat joi pentru cotidianul nostru, doamna Felicia Vitan, directorul subfilialei de Cruce Roşie din Petroşani.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter