19.02.2017,  19:52:21 | 0 comentarii | 3608 vizualizari
La Bursă / 118 hunedoreni şi-au găsit o slujbă
de Mihaela PETROŞAN
La sfârşitul săptămânii trecute, în agenţiile locale ale AJOFM Hunedoara din Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan a avut loc o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă.
 
Conform datelor de final oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara, din 172 angajatori contactaţi au participat efectiv 57 de agenţi economici. 
Oferta de locuri de muncă a numărat 449 de posturi, dintre care 25 în Petroşani, 7 în Lupeni şi 5 în Vulcan. Din cei 718 hunedoreni participanţi la bursă, 74 au fost în Petroşani, 24 în Lupeni şi 25 în Vulcan. Au fost selectate 197 persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 118 persoane, dintre care trei cu studii superioare. Situaţia angajărilor în Valea Jiului se prezintă astfel: 9 angajări în Petroşani, 3 angajări în Lupeni şi 6 angajări în Vulcan. AJOFM Hunedoara va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter