20.02.2017,  16:30:12 | 0 comentarii | 1785 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Nu au lăsat zăpada să se depună pe drum
de Gheorghe OLTEANU
Zăpada căzută începând de duminică nu a surprins pe picior greşit societatea comercială în sarcina căreia cade îndepărtarea ei de pe căile rutiere ale Vulcanului.
 
Autospecialele au început
să acţioneze încă de duminică după-amiaza. Şi au ţinut-o tot aşa în cursul serii şi, apoi, al nopţii. Desigur, nu a mai fost nevoie de o mobilizare masivă, aşa cum s-a întâmplat în decembrie şi ianuarie, dar, totuşi, este de reţinut faptul că reacţia a fost promptă. Luni, în jurul orelor amiezii, se putea circula în siguranţă pe toate drumurile din Vulcan. Chiar mai bine decât când şoselele erau uscate, fiindcă zăpada „plombase” gropile care împânzesc, ca să amintesc doar una, strada Nicolae Titulescu.
 
Şi trotuarele 
Bulevardului Mihai Viteazul erau OK pe mai toată lungimea lor. Aici, de fapt, era masată marea parte a lucrătorilor de la salubrizare de la SC Pregoterm SA. Aceia pentru care, cu o lună şi ceva în urmă, fuseseră deblocate, prin hotărâre de consiliu local, trei sute de mii de lei. Necesari, s-a justificat, pentru salariile lor. Atunci, cei care au votat au înţeles că ar fi vorba de mărirea acestora. Dar, cum nu s-a mai discutat despre asta, nimeni nu ştie dacă măturătorii care iarna mânuiesc lopeţile de lemn s-au ales cu ceva în plus la simbrie.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter