21.02.2017,  15:31:03 | 0 comentarii | 3652 vizualizari
La autostradă şi pe DN76 Deva-Brad / Reparări şi plombări
de Mihaela PETROŞAN
Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara spun că firmele care execută lucrări la autostrada Deva – Lugoj şi la DN 76 Deva-Brad se obligă să repare tronsoanele de drum judeţean pe care le utilizează pentru transportul materialelor.  
 
În urma unei întâlniri desfăşurate la începutul acestei săptămâni, la sediul CJ Hunedoara, la care au fost invitaţi drumarii care lucrează în zonele menţionate, s-a discutat despre situaţia în care au ajuns unele drumuri judeţene situate în imediata apropiere a şantierelor. Întâlnirea a fost condusă de Daniel Andronache, vicepreşedinte CJ Hunedoara.   
Pentru asigurarea desfăşurării fluente şi în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere s-au convenit următoarele: Asocierea SC Tehnostrade SRL – SC Spedition UMB SRL Bacău va executa repararea tuturor degradărilor structurii rutiere apărute de DJ 706A, pe tronsonul cuprins între localitatea Ilia şi intersecţia cu barajul Mintia. Termen de remediere – 10 zile de la data sesizării defecţiunii din teren; SC Selina SRL Oradea va executa plombarea tuturor gropilor apărute în carosabil pe DJ 706A, pe tronsonul cuprins între baraj Mintia – localitatea Bejan. Termen de remediere – 10 zile de la data sesizării defecţiunii din teren şi SC Comsa SA Bucureşti va reface intersecţia DN 68A cu DJ 707A. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter