23.02.2017,  15:48:38 | 0 comentarii | 3699 vizualizari
Pe tronsonul Mintia – Brad / Conductă de transport gaz metan
de Mihaela PETROŞAN

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a găzduit, la sediul instituţiei, o întâlnire pe marginea proiectului de reţea de transport gaze naturale pe tronsonul Mintia – Brad.

 

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache, s-a întâlnit cu factorii implicaţi în realizarea reţelei de transport gaz metan pentru alimentarea municipiului Brad. La întâlnire au participat primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, reprezentanţi ai Transgaz Mediaş, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Hunedoara şi ai Direcţiei Silvice Hunedoara, precum şi arhitectul şef al CJ Hunedoara, Amelia Andrei.

Scopul întâlnirii a fost acela de a clarifica unele aspecte legate de situaţia terenurilor ce urmează a fi scoase din circuitul agricol şi silvic pentru realizarea proiectului, inclusiv a documentaţiei aferente în vederea începerii de către Transgaz a procedurii de achiziţie a suprafeţelor necesare pentru amplasarea conductei de transport gaze naturale.

„Realizarea reţelei de transport gaze naturale pe tronsonul Mintia – Brad este un proiect de mare amploare, realizat de Transgaz, care are ca finalitate creşterea calităţii vieţii locuitorilor din municipiul Brad. În prezent, brădenii au apă caldă şi căldură furnizate în sistem centralizat, la preţuri ridicate, de către centrala pe păcură sau au renunţat definitiv la acest serviciu, din cauza costurilor mari. Odată introdus gazul metan, apare astfel o sursă alternativă de încălzire a locuinţelor şi va scădea consumul de lemn de foc. În plus, realizarea reţelei de gaze naturale va contribui la o mai bună dezvoltare economică a zonei Brad şi a comunelor aflate pe traseul magistralei”, informează CJ Hunedoara.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter