23.02.2017,  19:18:13 | 4 comentarii | 1859 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Ile, / Vulcanul este în urmă şi cu bursele sociale!
de Gheorghe OLTEANU
Un protest spontan s-a declanşat, ieri dimineaţă, în faţa clădirii Primăriei municipiului Vulcan. Mai multe femei, dar şi bărbaţi, însoţiţi de copii, şi-au arătat nemulţumirea pentru faptul că, din septembrie anul trecut, nu au mai primit bursele sociale destinate elevilor.
 
Mulţimea se strânsese
acolo de la nouă dimineaţa, dar au susţinut câţiva dintre ei, nu le-a fost permis accesul în primărie, pe motiv că primarul şi vicele sunt în şedinţa de consiliu local. Doamna consilier Angela Stoica s-a oprit să stea de vorbă cu ei, după ce a ieşit din şedinţă, şi a catalogat ca abuz interzicerea intrării lor în clădire. Oamenii nu voiau decât să afle dacă mai primesc sau nu banii cuveniţi de drept copiilor lor. 
 
La intervenţia doamnei consilier
local, poliţistul de la poartă i-a lăsat pe nemulţumiţi să intre şi să ajungă la etajul I, acolo unde este biroului primarului Gheorghe Ile. Numai că Ile l-a băgat la înaintare pe vicele Cristian Merişanu. Acesta nu a fost deloc stăpân pe arta dialogului, fapt vizibil din strigătele de nemulţumire ale celor pe care în zadar încerca să-i lămurească. Bugetul local al Vulcanului urmează să fie cunoscut în 5 martie, lucru făcut cunoscut, în şedinţă, chiar de către primar. Programul investiţiilor şi resursele financiare alocate fiecărui sector de activitate vor fi aflate la şedinţă extraordinară, programată pentru 16 martie. Totodată, înainte de a fi înaintate spre aprobare consiliului local, pe marginea bugetului va avea loc o discuţie publică.


Comentarii articol (4 )

#1 maria24.02.2017,  08:02:22
primaria poate renunta la sarbatorirea femeilor de 8 martie, iar suma acordata acestei sarbatori sa fie alocata pentru ajutoarele sociale.
#2 cetatean24.02.2017,  08:12:57
La munca nu merg PARAZITII astia de asistati social, traiesc pe banii nostril, al prostilor care platesc taxe si impozite si merg la munca pe salarii de nimic.Le- am vazut pe ''nemultumite'' ieri la primarie, cand au iesit aveau tigarile in bot - bani de tigari au!
#3 scolar24.02.2017,  17:44:00
banii pe septembrie-decembrie sunt din bugetul pe 2016
#4 nelutu24.02.2017,  21:08:58
Vulcanul e singurul oras care da burse sociale si asa sunteti nemultumiti. Ar trebui sa vi le taie de tot ca oricum banii nu ajung la copii se duc pe tigari si bautura la parinti.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter