27.02.2017,  19:23:43 | 1 comentariu | 813 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La Vulcan / Se „plumbuieşte” şi cu… nisip
de Gheorghe OLTEANU
Cu puţin timp în urmă, domnului viceprimar Cristian Merişanu i-a ieşit pe gură în porumbel care şi acum zboară nestingherit în văzduhul virtual al Facebook-ului. Gata, s-a terminat cu cârpelile în Vulcan, a decretat dumnealui de la înălţimea postului pe care-l ocupă în Primăria municipiului Vulcan.
 
Numai că realitatea
de pe teren este diferită de cea virtuală. Odată ce vremea s-a mai îmbunat, la Vulcan a început să se cârpească la greu. Şi se va continua tot aşa, din moment ce tot ce-i drum asfaltat, pietruit sau de pământ a ieşit zbârcit din iarnă. În hotărârea de consiliu local aprobată joi, în care este vorba despre „ajustarea tarifelor pentru serviciul de salubrizare al Municipiului Vulcan”, este amintit şi cât costă astuparea gropilor. Este vorba despre plombarea lor la rece, „plumbuirea”, cum îi place lui Ile să spună, cu mixtură asfaltică achiziţionată la pachet. Manopera pentru o groapă mare este de 251,72 de lei/ bucată, iar manopera pentru o groapă mică e de 188,79 de lei/ buc. Mai mult ca sigur că aţi rămas cu o nedumerire. Care sunt criteriile de apreciere a unei gropi? Care-i mare, care-i mică şi care-i şi mai mică?
 
Numai că asfaltul
acesta este doar pentru gropile apărute pe bulevard şi pe şoselele drumurile din centru. Gropile de pe drumurile din dos, dar şi de pe aleile din centru, cum este cea din spatele blocurilor 43, 44 şi 45 de pe Bulevardul Mihai Viteazul, sunt astupate cu nisip. De un astfel de tratament a avut parte, zilele trecute, şi strada Morii. Despre care, de mai bine de trei ani, Ile tot abureşte că va fi asfaltată odată ce se vor termina lucrările de introducere a canalizării. Numai că, anul trecut, aşa după cum mi-a spus chiar directorul general de la Apa Serv, nici gând ca pe Morii şi Bazinului să înceapă astfel de lucrări. Concluzia rog să fie trasă de către dumneavoastră şi, în mod special, de către locuitorii străzilor amintite!


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (1 )

#1 costel01.03.2017,  08:35:28
Sa vina si in careul blocurilor F4-5-6-7 de langa liceu unde au facut niste santuri de lucratorii primariei din Vulcan. Rusine de 12 ani aici nu sa asfaltat niciodata


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter