01.03.2017,  16:44:50 | 1 comentariu | 5997 vizualizari
Prioritatea 0 (zero) a noului Consiliu de Administraţie al CEH: Pensionarea lui Petre (Bebe) Nica?!
de Marian BOBOC
Asupra componenţei noului Consiliu de Administraţie (CA) al Complexului Energetic Hunedoara vom reveni cât de curând, pentru că această batjocură merită analizată pe îndelete. Până atunci le spunem membrilor acestuia care este prioritatea 0 (zero) a noului Consiliu de Administraţie al CEH: pensionarea lui Petre (Bebe) Nica. Individul trebuia să iasă la pensie aşa cum i-a silit el pe alţii, la 45 de ani, în urmă cu 4-5 ani, dar nu a ieşit fiind în fruntea Sindicatului „Muntele”. Apoi, ca o culme a nesimţirii PNL-PMP, a fost numit politic pe o funcţie special înfiinţată pentru el şi consistent plătită.
Şi dacă tot îl trimite în pensie pe Bebe Nica, CA poate desfiinţa, cu un drum, şi cele două posturi gras plătite de director general adjunct al CEH şi poate să numească un director general competent şi care să nu facă parte din mafia care vrea să lichideze CEH aşa cum a lichidat GEROM-ul. Simplu, nu, domnule Nistor! 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Deneș02.03.2017,  09:22:01
Chiar și pensia marelui lider sindical va fi consistentă pentru o activitate prestată în condiții speciale, adică, la fel ca și cei care și-au desfășurat munca în subteran 100%. Așa cum bine se cunoaște, acest „lider” Nica (Bebe)a fost pontat subteran și plătit de către administrația împotriva căreia trebuia să lupte atunci când nu se respecta drepturile minerilor. Și uite așa, pensionabilul „Bebe” al nostru, s-a descurcat și se descurcă în continuare, reușind „pas cu pas” să pună lacăt mineritului din Valea Jiului.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter