02.03.2017,  20:33:13 | 0 comentarii | 4273 vizualizari GALERIE:     FOTO    
PSD Petroşani organizează / „Săptămâna femeilor” şi în acest an
de Corneliu BRAN
Deşi nu este an electoral, când toate organizaţiile de partid se aruncă la a organiza acţiuni cu orice prilej, cei din cadrul organizaţiei PSD Petroşani dau dovadă de constanţă şi seriozitate organizând şi anul acesta acţiuni în cadrul „Săptămânii femeilor”.
 
Astfel, chiar în prima zi de Mărţişor, bărbaţii din cadrul organizaţiei PSD 
Petroşani au organizat la sediu o „seară a Mărţişorului”, fiind oferite din partea lor peste 60 de mărţişoare şi lalele doamnelor prezente. Câteva zeci de doamne din cadrul organizaţiei de femei au apreciat acest gest care la PSD Petroşani se întâmplă an de an, de cel puţin zece ani încoace!
Preşedintele Ioan Rus şi staff-ul de conducere, consilierii locali din cadrul acestei organizaţii şi toţi membrii s-au bucurat pentru mai bine de un ceas de o atmosferă caldă, colegială.
În prima zi a lui Martie, nici doamnele şi domnişoarele din organizaţia Femeilor Social Democrate n-au pierdut ocazia să ofere flori şi mărţişoare bunicuţelor din cadrul Asociaţiei „Speranţa pentru 
Colonie” precum şi din cadrul celor două centre ale Asociaţiei „Bunicii” 
Petroşani.
„A fost pentru noi un gest obişnuit, în sensul că ori de câte ori avem ocazia, cu diverse sărbători sau nu, mergem la aceste persoane de vârsta a treia cu ce putem şi noi. Acum, fiind 1 Martie, 
ne-am gândit că o floare şi un mărţişor din partea celor care fac parte din Clubul Femeilor Social Democrate le vor bucura pe aceste bunicuţe din cadrul comunităţii noastre. Pe această cale, eu şi toate colegele mele din OFSD Petroşani urăm tuturor femeilor din Petroşani şi din Valea Jiului multă fericire şi tot ce-şi doresc!”, a declarat pentru ZVJ, doamna Margareta Burduf, preşedintele OFSD Petroşani.
Veştile bune nu se opresc aici pentru toate fiinţele de sex feminin din organizaţie. Sâmbătă, după-amiaza, la „Aqua Pallace” de pe strada Sălătruc va avea loc o masă festivă în cinstea Zilei de 8 Martie, organizată de PSD Petroşani. 
Tot sâmbătă, la sediul PSD Petroşani, începând cu orele 11:00 organizaţia va puncta Ziua Scriitorilor. Cu această ocazie Bujor Bogdan va lansa o carte. „Cei care vor să fie alături de noi la acest eveniment sunt aşteptaţi cu drag. Pe această cale urez şi eu, atât din partea mea, cât şi a colegilor mei, cele mai calde gânduri de primăvară doamnelor şi domnişoarelor de lângă noi, fără de care viaţa bărbaţilor n-ar exista. La Mulţi ani şi o primăvară în sufletele dumnealor!”, a menţionat şi a făcut urări preşedintele organizaţiei, Ioan Rus.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter