06.03.2017,  04:58:53 | 0 comentarii | 579 vizualizari
Ești pasionat de IT? Nu rata iTEC, un concurs-proiect dedicat studenților și elevilor
de Ziarul Vaii Jiului

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică și Calculatoare Timișoara (Liga AC) organizează în perioada 7-9 aprilie un concurs-proiect, numit iTEC (IT Engineering Contest).  Competiția este dedicată atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT. Ajuns în anul 2017 la ediția cu numărul 10, concursul reunește în fiecare an peste 200 de participanți, aducând în contact mediul academic cu cel economic din acest domeniu prin companiile partenere. Scopul proiectului este acela de a crea un cadru ideal de competiţie la nivel naţional, destinat studenţilor şi elevilor, oferind următoarele:

  • şansa de a concura cu elevi şi studenţi din toată ţara în vederea obţinerii atât unei diplome recunoscute la nivel naţional, cât şi unui premiu material;
  • mediu propice dezvoltării competenţelor existente şi acumulării de noi cunoştinţe, având acces la opinia unor specialişti în domeniu;
  • şansa de a interacţiona direct cu companiile din sfera IT prin reprezentanţii acestora în cadrul competiţiei, dar şi cu alţi entuziaşti ai domeniului.

Pentru mai multe detalii, puteţi consulta mapa de prezentare (click aici pentru a deschide), site­-ul https://itec.ligaac.ro/ sau pagina de Facebook.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter