06.03.2017,  18:23:20 | 0 comentarii | 454 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Angajatul lunii februarie la Apa Serv
de Ziarul Vaii Jiului
Conducerea Apa Serv Valea Jiului a desfășurat luni, 6 martie, o nouă festivitate în care au fost premiați mai mulți salariați care s-au evidențiat în activitatea lor în cursul lunii februarie 2017.
 
Potrivit analizelor asupra rapoartelor de activitate ale angajaților Apa Serv Valea Jiului din luna precedentă, conducerea societății a decis să acorde titlul de ”Angajat al lunii februarie” următorilor salariați:
 
Maria Lăban – economist în cadrul serviciului Comercial;
Cristian Iosif Ianc - electromecanic la Sectorul Lupeni – reţele apă 
Silviu Andrei Nicula – programator de sistem în cadrul Serviciului Tehnologia Informaţiei. 
 
Aceștia au primit din partea conducerii societății, pe lângă felicitările de rigoare, o diplomă prin care li se atestă calitatea de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.
 
Evenimentul a fost organizat de data aceasta la sediul Stației de epurare a apei de la Dănuțoni, unde au fost prezenți foarte mulți dintre salariații Apa Serv Valea Jiului care nu au avut, până acum, ocazia de a vizita acest obiectiv din cadrul societății. Pentru aceștia, a fost organizat și un tur de vizitare al Stației de Tratare de la Dănuțoni (Aninoasa), în care ghid a fost șeful Departamentului Producție al ASVJ, ing. Cristian Ionică.
”Continuăm acest demers prin care vrem să recompensăm, în mod constant, munca unor colegi din cadrul Apa Serv Valea Jiului. Îi felicit pe cei care au obținut, pentru activitatea din luna februarie, acest onorant premiu de angajat al lunii și le doresc să aibă ocazia de a repeta de cât mai multe ori această performanță. În plus, acțiunea pe care am organizat-o astăzi pentru a le înmâna colegilor noştri premiul de angajat al lunii februarie a avut loc la Stația de epurare a apei de la Dănuțoni, unde mulți dintre colegii care au, în special, muncă de birou sau care lucrează la secțiile din diferite localități ale Văii Jiului nu au avut până acum ocazia să vadă cum funcționează una dintre cele mai moderne stații de epurare a apelor uzate din România și din Europa”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA.
 
Biroul de presă Apa Serv Valea Jiului


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter