08.03.2017,  19:15:32 | 2 comentarii | 794 vizualizari
Drumul spre Herculane / Un vis mult prea îndepărtat
de Gheorghe OLTEANU
Ca primar care face parte din partidul care deţine majoritatea în Parlament şi care a dat Guvernul României, domnul Dănuţ Buhăescu este oarecum dezamăgit că o problemă extrem de importantă pentru oraşul Uricani şi Valea Jiului, în general - continuarea lucrărilor la drumul spre Herculane - nu se află în  atenţia mai marilor zilei.
 
„Nu există nicio
certitudine că se va întâmpla asta, dar eu îmi voi continua demersurile”, am aflat de la Dănuţ Buhăescu. La drumul acesta ar mai fi de lucrat pe o distanţă de 19,7 km. Este vorba de drumul naţional, fiindcă, în Caraş-Severin este vorba de drum judeţean, care este deja asfaltat sau ar mai trebui doar puţin aranjat. Dar nici cei de acolo nu se apucă de treabă, decât atunci când vor vedea că încep lucrările pe partea hunedoreană.
 
Ultima evaluare
privind costurile continuării lucrării au fost făcute în 2013. Atunci a rezultat c-ar fi necesare 58 de milioane de euro. Dacă - să visăm frumos – mâine s-ar decide reluarea lucrărilor, ar dura ceva mai mult. Asta, deoarece trebuie refăcute documentaţiile, studiile de fezabilitate şi e nevoie de alte avize necesare activităţii de construcţie. Or, este de părere primarul Uricaniului, aşa ceva e greu de crezut că se va putea întâmpla în viitorul foarte apropiat.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (2 )

#1 costy09.03.2017,  07:33:24
In materie de drumuri ,doua rute conteaza Bucuresti-litoral si Bucuresti-Predeal,Poiana Brasov,pleava din tara sa astepte!!!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter