08.03.2017,  19:17:11 | 1 comentariu | 640 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Petroşani / A început să se ducă firul...
de Alina PIPAN
După zeci de ani de cârpeli, asfaltarea drumurilor principale din Petroşani, reabilitarea Centrului Civic şi a zonei Brădetului au fost în anii 2011-2012-2013 cele mai importante investiţii infrastructurale din Petroşani.
 
Dacă Centrul Civic a mai avut şi încă mai are probleme din cauza dalelor care joacă sub talpă, asfaltul turnat pe 1 Decembrie 1918, în Aeroport, în zona Pieţei, pe străzile din centru s-a comportat foarte bine, mai ales având în vedere traficul excesiv în zonă, aglomerat şi din cauza problemelor infrastructurale ale centurii. 
Iată însă că, încetul cu încetul, apar probleme, dar minore, şi la acest asfalt turnat din bani europeni. Între covoarele de asfalt turnate au apărut fisuri în această primăvară. Acestea au fost acoperite imediat cu material, pentru a stopa efectul de degradare. De obicei, garanţia pentru lucrările de asfaltare este de trei ani, pentru că asfaltul are grad de uzură mare, mai ales dacă este aşternut pe drumuri intens circulate şi pe care se intervine des cu materiale antiderapante. Însă, când vezi că şi lucrul ca lumea începe să se ducă, parcă te doare un pic sufletul. Fisurile nu sunt generalizate, pe toate tronsoanele reabilitate, ci doar în zone foarte circulate, cum ar fi zona spitalului şi a intrării în Aeroport. 


Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter