10.03.2017,  11:53:25 | 1 comentariu | 546 vizualizari
Primăria repară / Stricăciunile din Parcul Carol Schreter
de Alina PIPAN
Locul de joacă din Parcul Carol Schreter, destinat copiilor de vârstă mică, este în permanenţă folosit, uneori cu rea intenţie, de copii de toate vârstele, chiar şi de adolescenţi. Este drept, pentru copiii de vârste mari şi pentru adolescenţi nu sunt locuri special amenajate în parc, astfel încât să se poată refugia în altă parte, însă nici bun-simţ nu există din parte multora dintre ei, care folosesc şi forţează jocurile minuscule pentru că pot, nu-i vede nimeni, şi li se permite. 
 
Aşa se ajunge în situaţii cum este cea din imagine, când jocurile sau mobilierul sunt distruse intenţionat. Cu toate că administraţia locală intervine permanent şi repară relativ rapid stricăciunile, este păcat că trebuie mereu să privăm copiii mici de unele jocuri, pentru că nu avem încotro. O cameră de supraveghere poate ar mai îndrepta lucrurile, sau cel puţin poate ar ajuta la identificarea celor care strică intenţionat. În weekend DADPP Petroşani a intervenit şi a demontat cu totul acest ansamblu. De la locul de joacă au mai fost îndepărtate şi căsuţele de lemn, care se deterioraseră şi deveniseră insalubre. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 ursu13.03.2017,  06:00:49
Pana cand intr-un fel sau altul,nu va fi schimbata mentalitatea conform careia :""este domeniu public si fac ce vreau eu "" , ""ai nostri tineri "" se vor manifesta in continuare in acest mod .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter