12.03.2017,  19:25:08 | 0 comentarii | 1719 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Atenţie, vulcăneni! / Se fură uşile
de Gheorghe OLTEANU
Dar, pe moment, se pare că atractive sunt numai cele metalice. Ele nu sunt luate pentru frumuseţea lor sau pentru felul în care au fost meşterite, ci dintr-un cu totul alt considerent. Pe care nu mai trebuie să vi-l amintesc eu.
 
Într-una din nopţile trecute,
joi spre vineri, dacă am fost bine informat, a dispărut uşa metalică de acces la subsolul blocului 3C1. Cel din vecinătatea Poştei Vulcan. Aflată într-o stare jalnică - de abia se mai ţinea pe verticală. Pe timpul existenţei sale, uşa asta avea menirea de a mai scunde cumva mizeria adunată la subsol. A fost o vreme în care locatarilor de aici le mai păsa de subsolul blocului lor. Dar, de vreo doi ani, pas, să mai constituie un punct de atracţie al interesului gospodăresc.
 
Cu foarte puţin
înainte de furtul acestei uşi, a mai dispărut una. În acelaşi cvartal care formează şirul de blocuri la parterul căruia se află şi Cinematograful „Luceafărul”. Locatarii au stat câteva zile bună fără uşă la scară, până le-a fost montată cea de termopan. Cam asta ar fi povestea. În rest, atenţie, fiţi cu ochii ca pe butelie, în caz că şi imobilul dumneavoastră are uşă metalică! 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter