13.03.2017,  12:43:26 | 1 comentariu | 732 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Amendă de 200 de lei / Pentru că şi-a lăsat amstaffi liberi
de Alina PIPAN
Un petroşenean a primit 200 de lei amendă pentru că şi-a lăsat câinii rasa Amstaff liberi, într-o zonă publică.
 
Duminică seara, în jurul orei 19:30, călătorii care au ajuns în Gara Petroşani au dat nas în nas cu doi câini Amstaff lăsaţi fără supraveghere. A fost necesară sesizarea autorităţilor pentru că se puneau în pericol persoanele care circulau prin acel loc.
Jandarmii s-au deplasat în zonă şi au găsit cei doi câini liberi pe peronul gării, fapt care a provocat teamă în rândul călătorilor.
Jandarmii au identificat proprietarul câinilor, au luat măsurile necesare pentru ca animalele să fie duse în curtea acestuia. 
Ulterior, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, în conformitate cu Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a unor animale care pot pune în pericol persoanele.


Comentarii articol (1 )

#1 cetatean14.03.2017,  08:51:14
Ar trebui amenzi si pentru cei care tin animale in apartamente de bloc,ei pleaca la servici si latra cainii intr-o veselie,si imput toata scara blocului,e ca la stana!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter