14.03.2017,  15:35:34 | 1 comentariu | 684 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Şi, totuşi, / Cine are grijă noaptea de clădirea partidelor şi ONG-urilor?
de Corneliu BRAN
Sediul care deserveşte două subfiliale şi filiale importante de pe raza Petroşaniului, respectiv Asociaţia Naţională Cultul Eroilor „Regina Maria” şi Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Valea Jiului, unde săptămânal membrii acestora îşi desfăşoară diferite activităţi, a fost la un pas să fie călcat în noaptea de duminică spre luni de un om al străzii aciuat se pare de ceva timp în clădirea care găzduieşte foarte multe sedii de partide, asociaţii şi birouri ce aparţin de Primăria municipiului Petroşani (care este şi proprietarul clădirii).
 
Trecând peste faptul că bărbatul respectiv, se pare din Lupeni, după cum ne-a informat şeful Poliţiei Locale Petroşani, Dorel Neag, a încercat să escaladeze pe geamurile de deasupra uşii – urmele tălpilor pantofilor fiind vizibile, trebuie remarcat şi faptul că respectivul nu e singurul care s-a aciuat în această clădire, nopţi şi nopţi la rând, mai sunt şi alţii, toţi făcându-şi nevoile fiziologice direct pe coridorul de la ultimul etaj! Este revoltător cum în centrul municipiului, la doi paşi de Poliţia municipiului Petroşani şi la vreo patru paşi de poliţia locală se întâmplă aşa ceva. Deşi există uşă la intrare, se pare că nimeni nu o închide, iar sâmbăta şi duminica noaptea, mai ales, clădirea e „Raiul pe Pământ” pentru boschetarii şi oamenii străzii, veniţi de peste tot din Vale! Credem că totuşi primăria ar trebui să rezolve această situaţie, fie să pună un paznic de noapte permanent, care să stea în ghereta de la etajul I din dreptul birourilor de la Taxe şi Impozite, fie să le impună celor ce deţin spaţii în clădire în chirie să închidă seara uşa cu cheia. „Oamenii noştri trec periodic şi se mai uită noaptea, chiar sâmbătă noaptea l-au scos pe respectivul din clădire şi i-au luat datele, este din Lupeni, dar probabil că s-a întors şi duminică noaptea dacă a văzut uşa deschisă”, ne-a spus luni Dorel Neag.
Colonelul în rezervă Ioan Leviţchi şi plutonierul adjunct în rezervă Sorel Duşa, din cadrul Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria” Petroşani, ne-au informat că nu e prima oară când se întâmplă asta, săptămâna trecută, de exemplu, înainte de această tentativă sigla de pe uşă a fost luată, iar uşa din nou forţată.
„L-am văzut şi noi pe acel individ chiar sâmbătă, când am avut Adunarea Generală. A venit să ne ceară ceva de mâncare. E vorba de o persoană de vreo 40 de ani, înaltă, bine făcută chiar, îmbrăcată colorat şi cu haine destul de murdare, care avea la el diferite plase şi cartoane. Nouă ne este frică să nu facă pe-aici şi alte minuni, să dea foc ca să se încălzească sau cine ştie mai ce. Avem în sediu şi ceva aparatură, dar asta ca asta, mai important, fiindcă e de suflet şi e de fapt şi o mică oglindă a activităţii noastre, e micuţa arhivă, cu documente, înscrisuri şi cărţi istorice, albume cu poze, reviste şi articole din ziare şi alte obiecte sau lucruri specifice cadrelor militare. Să sperăm că se va face ceva în acest sens până nu ne trezim cu lucruri mai urâte”, a menţionat Ioan Leviţchi.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (1 )

#1 Jecky15.03.2017,  09:53:14
Domnule Bran ,propuneti Primariei Petrosani ca spatiul in care se afla Biroul Senatorial al lui Cosmin Nicula ,fost celebru mincinos parlamentar in prezent chitibusar pe la Curtea de conturi Bucuresti,sa fie transformat in azil de noapte pentru boschetari.Oricum spatiul a fost utilizat tot de un "boschetar"pe nume Cosmin nicula a carui firma troneaza si in prezent pe zidul cladirii in dreptul usilor de acces.Oare primarul Ritzi trece vreodata prin oras sa se mai uite si el la diverse detalii edil gospodaresti.Intrebarea mea ar fi daca in conformitate cu legea sa platit taxa de reclama pe care o plateste toti muritorii sau Cosmin Nicula are scutire el fiind un nemuritor?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter