14.03.2017,  15:37:53 | 0 comentarii | 411 vizualizari
Primăria Petrila / Concesionează terenuri pe str. Parângului
de Alina PIPAN
În vederea construirii unor magazii pentru depozitarea cărbunelui, Primăria Petrila organizează licitaţie pentru concesionarea a 15 parcele de teren în suprafaţă de 14 mp, respectiv 15 mp, terenuri situate în faţa pavilionului 18, str. Parângului. 
 
Licitaţia pentru terenurile din pavilionul 18 se organizează marţi, 21 martie, începând cu ora 11:00. Documentaţia de atribuire se poate obţine de la Serviciul Achiziţii, Investiţii, Proiecte cu Finanţare Internaţională, Managementul Calităţii, camera 7, contra sumei de 10 lei. Data limită de depunere a ofertelor: 20.03.2017, ora 15:00.
A doua zi, la aceeaşi oră, se scot la licitaţie alte 15 terenuri, dar din pavilionul 16, str. Parângului, tot destinate construirii de magazii pentru cărbune. Data limită de depunere a ofertelor este 21 martie, ora 15:00. Anexele pentru depozitarea cărbunelui pe strada Parângului au fost la un moment dat mistuite de flăcări, apoi restul demolate de primărie, care a şi realizat lucrări de asfaltare în această zonă. Pentru că nu au gaz, şi se încălzesc la sobă, casele din colonia Petrila au nevoie de anexe. Acestea se realizează pe domeniul public al Petrilei, de aceea este nevoie de concesiunea şi plata concesiunii pentru terenul pe care locatarii îşi vor ridica anexe din fonduri proprii.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter