15.03.2017,  12:16:56 | 0 comentarii | 943 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La o patiserie din Vulcan, când patronii nu-s acasă, joacă şobolanii în vitrină
de Alina PIPAN

Un grup de tineri din Vulcan, care-şi făceau plimbarea de seară, au zărit aseară în vitrina patiseriei Kidas Burek, situată vizavi de Profi, un şobolan. Bineînţeles, primul lucru pe care l-au făcut a fost să scoată telefoanele şi să filmeze rozătoarea care a stat la câteva instantanee înainte să o zbughească din vitrină. Filmarea a ajuns pe Facebook, şobolanul a ajuns printre rafturile patiseriei.

Să te trezeşti cu un şobolan sau doi în magazin, în casă, în restaurant, se întâmplă. Sunt peste tot şi nici nu ştii de unde apar, şi pe unde îşi fac loc. Dar situaţia trebuie remediată la primul semn că ar exista intruşi în incintă. Dacă ajung să stea în vitrină pe timpul nopţii este semn că le place la tine acasă, şi nu-i de glumă. Ca şi consumator, oricine ar vrea să ştie dacă o societate de alimentaţie publică are ori ba probleme cu rozătoarele, că parcă nu înghiţi la fel de bine o bucată de brânzoaică când ştii că pe raftul pe care este aşezată ar fi putut ţopăi un şobolan.

Problema şobolanilor nu este numai a patiseriei, este a comunităţii. Deratizarea în orice oraş ar trebui realizată periodic, laolaltă cu persoanele juridice şi instituţiile publice. Aşadar, este o chestiune de interes public, care obligă nu doar patiseria cu pricina la a lua măsuri.

vezi clipul aici:

https://www.facebook.com/robert.adavil.16/videos/112096269324016/Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter